סקירת מערכות מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות מוקדמת
    איה
    25/04/2009

שלום,

האם יש סכנה כלשהי בביצוע שתי סקירות מוקדמות - אחת אצל רופא פרטי והשנייה בקופ"ח?
    ברור לי שזה די מיותר, אך אני מעוניינת להקטין סיכונים וכיוון שמדובר בתוספת של כמאה שקלים בלבד, זה נראה לי משתלם...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מערכות מוקדמת

הוספת תגובה

• תשובה בבקשה

איה
    26/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סכנה אבל

tuly82
    26/04/2009

אני באופן אישי לא רואה צורך לעשות 2 סקירות מוקדמות... גם ככה אח"כ עושים סקירה מאוחרת.
    תוודאי שלא התבלבלת לגבי ה-100 ש"ח.. כי בקופ"ח (מכבי, אולי גם באחרות) ניתן לעשות רק סקירה אחת (המוקדמת או המאוחרת) דרך הקופה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקירה מוקדמת

איה
    26/04/2009

הבנתי. תודה רבה. איזו סקירה אם כך עדיף לעשות באופן פרטי את המוקדמת או המאוחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו