טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
13.2 וסת אחרון בדוק בשבוע שאמור להופיע הוסת אחכ בטא 149 ובשבוע 4 הגיע 12000 לאחר יומיים 55000 ולאחר בוע זאת אומרת שבוע 5 127000 באולטרסונד נצפה שק הריון ודופק עובר אחד לא יודעת מה לעשות בהמשך הרופא טוען שאין לא מושג מה זה אולי אתם יותר מנוסים מהרופא שלי אנא אימרו מה אלי לעשות או לבדוק היום אני כבר מתחילה שבוע 10 מה עושים עיזרו לי לדעת אולי יראו עוד עוברים או הריון מולארי או מה? אין טעות בחישובים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד