מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברירותם1126/04/2009
ד"ר שלום,
וסת אחרונה ב10/12/08. ע"פ אולטרסאונד ראשון שנעשה ב4/2/09 גיל העובר היה 8+2
ע"פ נתונים אלה עשיתי את בדיקת הדם שלאחר השקיפות ואת החלבון העוברי והאינהבין. התוצאות שהתקבלו תקינות וסיכון 1:20000
אבל!!! לפני יומיים הייתי אצל רופאת הנשים שלי שהחליטה לפי גיל העובר בשקיפות, בסקירה המוקדמת, ובבדיקת האולטרסאונד שלה, שיש להקדים את תאריך הוסת האחרונה בשבוע כלומר ל3/12/08. מאחר שתוצאות החלבון העוברי מותנות בגיל הריון מדויק מה עלי לעשות כעת??? האם זה אומר שהתשובות שקיבלתי לא נכונות? ואיך אפשר לשנות את תאריך הוסת למרות וכאשר אני יודעת בדיוק מתי הייתה הוסת האחרונה? אני ממש מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין מחכה לתשובה
רותם1127/04/2009ד"ר אשמח לתגובתך אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין מחכה לתשובה ושאלה נוספת
רותם1130/04/2009ד"ר שלום
אני עדין מחכה לתגובתך באשר לאמינות תוצאות החלבון העוברי לאור שנוי גיל ההריון ע"י רופאת הנשים שלי.
שאלה נוספת: אני בשבוע 20 רוכבת על סוסים באופן מקצועי. בזמן הרכיבה אני מרגישה מצוין. האם יש אפשרות שאני גורמת מצוקה כלשהי לעובר למרות שמבחינה גופנית איני מרגישה כל קושי או אי נוחות?האם תנועת הסוס למרות שגופי רגיל אליה יכולה באיזשהו אופן לשבש את אספקת החמצן למשל או לגרום בעיות התפתחותיות?
אשמח אם תוכל לענות לי על שתי שאלותי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שטוב לך, טוב לעוברך
ד''ר יזהר בן שלמה30/04/2009כשיפסיק להיות לך נוח את תחושי בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר איילון לחמן
הריונית30/04/2009תודה על המענה. האם לדעתך יש הצדקה לבצע מי שפיר עם תוצאה כזו? יש לציין כי ההריון הושג ב ICSI עקב בעיית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנים בשבוע מאוחר
ד''ר יזהר בן שלמה30/04/2009אם גיל ההריון נקבע בוודאות בשלב המוקדם, אין אפשרות ולא נכון לשנותו בהמשך.
הסירי דאגה מליבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)