הפרשות ואולטרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות ואולטרסאונד
    מורן
    26/04/2009

שלום,
    לפי וסת אחרונה (7.3.09) אני אמורה להיות בשבוע ה-7 אך מכיון שעשיתי בדיקת ביוץ ביתית אני יודעת שהביוץ היה ב-24-25.3.
    לפני כשבועיים היו לי קצת דימומים בזמן ניגוב ולאחרונה התחילו להיות לי הפרשות יותר חומות וחלקן ריריות.. הייתי מודאגת ולכן עשיתי בדיקת אולטרסאונד ב-23.4 ונאמר לי שיש שק הריון אך עדיין לא רואים עובר, נשלחתי לאולטרסאונד נוסף שאותו אני אמורה לעשות ב-3.5. האם יש בו טעם או שעליי להמתין עוד קצת עד שאכן אהיה בשבוע 7-8 כי הבנתי שבד"כ זה השבוע בו רואים עובר ומזהים דופק? אגב ההפרשות מופיעות כל יום בזמן ניגוב ולעיתים רחוקות יותר מעט בתחתונית. האם תופעה זו נורמלית? אני בת 31 וזהו הריון ראשון... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות ואולטרסאונד

הוספת תגובה

• יש טעם לבצע

ד''ר יואב פלד
    26/04/2009

כי אם לא יופיע קוטב עובר או שק חלמון הרי מדובר בהריון לא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות ואולטרסאונד

מורן
    26/04/2009

באותה בדיקה נצפה גם שק חלמון, רק לא קוטב עוברי. תודה על המענה המהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לך לבדוק רמות פרוגסטרון

רחלי
    27/04/2009

לי היו דימומים חומים כאלה כל בכל שבוע חמש ושש עד שגילו שהפרוגסטרון שלי עומד של 9.3 בלבד!!!! בזכות נרות הפרוגסטרון שנתנו לי - נכון להיום - שבוע 9 אין לי הפרשות חומות כלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה :-)

מורן
    27/04/2009

האמת היא שאף אחד לא דיבר איתי על כיוון כזה, אני אשאל בבדיקה הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו