מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות ואולטרסאונדמורן26/04/2009
שלום,
לפי וסת אחרונה (7.3.09) אני אמורה להיות בשבוע ה-7 אך מכיון שעשיתי בדיקת ביוץ ביתית אני יודעת שהביוץ היה ב-24-25.3.
לפני כשבועיים היו לי קצת דימומים בזמן ניגוב ולאחרונה התחילו להיות לי הפרשות יותר חומות וחלקן ריריות.. הייתי מודאגת ולכן עשיתי בדיקת אולטרסאונד ב-23.4 ונאמר לי שיש שק הריון אך עדיין לא רואים עובר, נשלחתי לאולטרסאונד נוסף שאותו אני אמורה לעשות ב-3.5. האם יש בו טעם או שעליי להמתין עוד קצת עד שאכן אהיה בשבוע 7-8 כי הבנתי שבד"כ זה השבוע בו רואים עובר ומזהים דופק? אגב ההפרשות מופיעות כל יום בזמן ניגוב ולעיתים רחוקות יותר מעט בתחתונית. האם תופעה זו נורמלית? אני בת 31 וזהו הריון ראשון... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש טעם לבצע
ד''ר יואב פלד26/04/2009כי אם לא יופיע קוטב עובר או שק חלמון הרי מדובר בהריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות ואולטרסאונד
מורן26/04/2009באותה בדיקה נצפה גם שק חלמון, רק לא קוטב עוברי. תודה על המענה המהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך לבדוק רמות פרוגסטרון
רחלי27/04/2009לי היו דימומים חומים כאלה כל בכל שבוע חמש ושש עד שגילו שהפרוגסטרון שלי עומד של 9.3 בלבד!!!! בזכות נרות הפרוגסטרון שנתנו לי - נכון להיום - שבוע 9 אין לי הפרשות חומות כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה :-)
מורן27/04/2009האמת היא שאף אחד לא דיבר איתי על כיוון כזה, אני אשאל בבדיקה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)