טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, וסת אחרונה שלי 10 למרץ, שזה אומר שבוע שביעי בערך, היום ביצעתי בדיקת דם ושתן, כל התוצאות תקינות, מה שמדאיג אותי היא תוצאה Beta Subunit, hCG 82702.5 mIU/mL
שנראית לי גבוהה במיוחד, מה זה אומר? האם יש חשש לתאומים?
ובנוסף בשתן:Protein 10 mg/dL זהו הריון רביעי, שאר ההריונות תקינים לחלוטין ללא פרוטאין בשתן. יש לציין שאני מניקה, תינוק בן 10 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר