מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמת TSH בהריוןדני28/04/2009
שלום,
בת 31 , הריון ראשון מהזרעה. שבוע 22+יומיים. עד כה כל הבדיקות תקינות.
בתחילת ההריון רמת ה- TSH הייתה 7.22. התחלתי לקחת אלטרוקסין 50 מ"ג (כל יום) חודש אחרי שנכנסתי להריון. בבדיקת דם לפני חודש TSH היה 2.65. האנדוקרינולוגית שלי אמרה שבהריון הרמה המומלצת של TSH היא בסביבות 1 ונאמר לקחת 5 ימים בשבוע אלטרוקסין 50 מ"ג ויומיים 100 מ"ג. היום בבדיקת דם רמת ה - TSH היא שוב באותה הרמה 2.67.
כל שאר הפרמטרים כגון Free Thyroxine ו - Triiodothyronine Free FT3 בנורמה.
הרופאה שלי מקבלת רק ביום שישי ואני בלחץ.
מה מומלץ לעשות - להגדיל את המינון שוב? האם הרמה הזו של TSH מסוכנת לעובר?
מה נחשב לתווך הנורמה בהריון?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה השאלה שלי התפספה , אנא תענו.
דני29/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך להיות בלחץ
ד''ר יואב פלד29/04/2009במהלך ההריון זה טבעי וידוע שיש צוך להעלות את מינון התרופה. יחד עם זאת אין בכך דחיפות.
המתיני ליום ו התקשרי לרופאה והיא תעלה לך את מינון התרופה. לאחר ההריון המינון יחזור לרמתו הטרןם הריונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)