"B-Nחילות!" - תרופה לבחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "B-Nחילות!" - תרופה לבחילות
    יסמין
    28/04/2009

ערב טוב
    אני בהריון בשבוע ה 7 וסובלת מבחילות הבוקר וגם כל היום, בנוסף הרגשה של שעמום ודכאון חלש
    וחולשה, מצאתי באינטרנט חברה שמציגה תרופה לבחילות, להלן שם התרופה והסבר עליה:

"B-Nחילות!" , הינו מוצר ריפוי טבעי המבוסס על ויטמינים בלבד, אשר הוכח במחקרים כמקל בצורה משמעותית על בחילות בהריון. מוצר זה , הינו יעיל ובטוח לשימוש

שאלתי היא: האם תרופה זו מוכרת לכם, והאם אתם ממליצים להשתמש בה, לא תפגע בעוברים?
    והאם כל הרגשות שאני חשה הן טבעיות, יש דרך לשיפור המצב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "B-Nחילות!" - תרופה לבחילות

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה - תודה

יסמין
    28/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעובר זה לא יפגע

ד''ר יואב פלד
    29/04/2009

אבל גם לא בטוח שיעזור בבחילות
    אבל לנסות את יכולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות

מעיין
    29/04/2009

אומנם אני לא רופא אבל בתחילת ההריון הנוכחי השתמששתי בתרופה זאת ושאלתי לגביה בשרות הטרטולוגי ואמרו שהיא לא מזיקה למרות התרופה הטיבעית הזאת אני מקיעה עד עכשיו ואני בחודש תשיעי חבל על הכסף שלך תהיי בריאה ואני מאחלת לך הריון קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו