מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה בהריוןנועה29/04/2009
שלום לרופאים,אני שמחה לגלות את הפורום הזה. אני בשבוע 23 ומחודש שלישי בערך סובלת מנדודי שנה שהולכים ומחריפים, אני לא מצליחה לישון שינה איכותית של יותר משעה-שלוש שעות. חשוב לי לציין כי אינני נמצאת בחרדות/דאגות/מחשבות מציקות,ולפני ההריון לא היו לי כלל בעיות שינה. מה עושים? האם יש איזו תרופה שמותר לקחת?משהו טבעי מומלץ? אני כבר נגנבת...תודה מראש.נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באותו המצב
ורד30/04/2009הנני בשבוע ה-18 ובדיוק כמוך, שינה גרועה במיוחד. מאוד קלה, מתעוררת המון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי
ד``ר איילון לחמן30/04/2009לנועה שלום.
ממליץ שתתיעצי עם רופאך לגבי תוצאות בדיקותיך כולל בלוטת התריס ולראות מה הפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
מיטל29/04/2011סובלת כבר חצי שנה מנדודי שינה בהיריון........קשה לייייייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בהריון ...
אני01/05/2011גם אני חודש שביעי וחודשיים בקושי ישנה
אין תנוחה שנוחה
המוח לא מפסיק לעבוד...
הרוב המוחלט של ההריוניות חוות את זה
זה הטבע שמכין אותנו לקראת היקיצות בלילה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011שלום לך
מכיוון ששינה טובה מיטיבה איתך ועם ההריון אפשר להתשמש בתרופות כגון בונדורמין או ואבן אותם רצוי להפסיק בשבועות האחרונים שלפני הלידה. כמו כן אפשר להשתמש במלטונין. פני לרופא שלך לקבלת מרשמים מתאימים לכך
בהצלחה
ד,ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)