מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובר קטן ביחס לשבוע ההריוןשיר30/04/2009
שלום,
אני בשבוע 32+1 ובבדיקה האחרונה אצל הרופא הוא אמר לי שהעובר קטן ביחס לשבוע ההריון ושלח אותי לבדיקת דופלר הריון.
התוצאות שקיבלתי:
מי שפיר 90 מ"מ
75 מ"מ BPD מתאים לשבוע 29W5D
278 מ"מ HC מתאים לשבוע 30W5D
257 מ"מ AC מתאים לשבוע 29W4D
56.9 FEMUR מתאים לשבוע 29W3D
1.08 HC/AC
4.52 AC/FEMUR
1.32 BPD/FEMUR
0.2 FL/HC
3.71 HC/ BPD
הערכת משקל עובר 1510 גר'
עורך חבל הטבור 2.36
הטכנאית שביצעה לי את הבדיקה ציינה שכמות מי השפיר מועטה.
עד עכשיו כל הבדיקות שביצעתי היו תקינות.
מה פשר התוצאות? האם תקין? מה יכול לגרום להאטה בגדילה? האם יש בדיקות נוספות שעלי לבצע?
אודה לתשובה מהירה.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה....
מאור02/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר קטן.
ד``ר איילון לחמן03/05/2009לשיר שלום.
אכן הבדיקות מראות על עובר קטן לגילו. השאלחה האם בבדיקות הקודמות הכל התאים לגיל ההריון.
יש מספר בדיקות שרופאך יפנה אותך בודאי לבירור המצב. בכל מקרה אין הרבה לדאוג וזוהי לא בעיה חריגה.הטוב בבדיקה שהאברים הם בפרופורציה. כלומר לא שאבר אחד התפתח על חשבון אבר אחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)