מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש חייבת עזרה!!!!...חדשה בהריון01/05/2009
שלום רב שמי לינוי אני בת 21 הריון שני שלי ראשון הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 6
אני עכשיו בשבוע 10 +4 ימים לפני שבוע התחילו לי כאבים עזים בחלק התחתון של הבטן
לא היה לי חום אבל היו לי צמרמורות ולא יכולתי ללכת בעלי לקח אותי למיון שם עשו לי בדיקת לחץ דם היה נמוך עשו לי בדיקת שתן תרבית והיא יצא בסדר לא היה סימן לדלקת ובכל זאת הרופא בחדר מיון (הוא לא רופא נשים) אמר שיש לי דלקת בשתן אמר לי לקחת זינט 500 מ"ג פעמים ביום
הכאבים המשיכו והם ממשיכים עד היום ראה אותי רופא נשים וגם הוא אמר שיש לי דלקת בשתן למרות שבדיקת השתן בסדר הכאבים ממש נוראים כבר שבוע אני לא מסוגלת ללכת לא להכנס לשירותים אני עם סחרחורות וחולשה וקח זה כבר שבוע לא חל שיפור מרוב כאב אני לא מסוגלת לגעת בבטן הכאבים עצומים עד בכי וצרחות
אני גרה באזור הדרום (אילת) די רחוקה מתי החולים הגדולים ובעיה רבה בישבילי לעלות למעלה
השאלה שלי האם זה הגיוני שדלקת בשתן גורמים לכאבים כאלה ולזמן ממושך ועם כן יש דרך להקל על הכאבים?
(למרות שלא נראה לי שיש לי דלקת בשתן )
תודה רבה על הסבלנות שלכם
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה.. אבל אולי
tuly8202/05/2009זה אפנדיציט...? הייתי הולכת שוב לשם ומתעקשת (בצורה יפה) עם הרופא שאם הבדיקות יוצאות תקינות אולי זה לא דלקת בדרכי השתן... ומה עוד זה יכול להיות לדעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצריך בדיקה !!!
טלי02/05/2009לאחר שקראתי את מה שכתבת , לדעתי יש לבצע בירור מעמיק , אל תצאי מהמיון , תבקשי אולטסאונד, בדיקות דם .
גם אם יש דלקת בשתן זה לא אמור להיות מלווה בחולשה וסחרחורת .
תבקשי שיבדקו איפה ממוקם ההריון בדיוק.
אני מקווה שתרגישי טוב ותעדכני אותנו מה קורה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים.
ד``ר איילון לחמן03/05/2009ללינוי שלום.
עם תאור כאבים וסבל כמו שאת מתארת מקומך בחדר המיון.כאבים עד בכי וצרחות,פתרונם בביקורת ובהתיעצות של מספר רופאים.כולל ביצוע בדיקות US וכו.אני גם חושב שבהח יוספטל מסוגל לתת פתרון לכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)