טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, 3 חודשים לפני ההריון התחלתי טיפול בפוליק 800 ליום. כעת אני בשבוע 12+0 וחברה אמרה שלדעתה 800 זה הרבה יותר מדי והיא אומרת שבשבוע 12 מפסיקים את הטיפול ומתחילים טיפול בפרינטאל... אני גם מטופלת בגלוקופאז' שסידר לי את הווסת שלא היתה מסודרת מעולם ולכן התקשתי להכנס להריון. רופאת הנשים אמרה להפסיק כבר עכשיו, בשבוע 12.
האם יש משהו בדברי חברתי? האם הפסקת גלוקופאז' נעשה בואפן פתאומי או הדרגתי? האם זה אכן הזמן להפסיק.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד