מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ותדירות פעילות מעייםמעיין03/05/2009
שלום רב,
אני ככל הנראה בתחילת שבוע חמישי להריון (מחזור אחרון 4.4.09) ובשבוע האחרון יש לי תופעה מאוד מוזרה, בעיקר מאז שהתחלתי ליטול חומצה פולית ו"פרנטל- 9 חודשים". פעילות המעיים שלי התגברה ואני הולכת לשירותים בערך 4 פעמים ביום ובלילה. זה לוחץ לי מאוד בבטן ויש לי כאבים במרכז הבטן התחתונה. לאחר מכן, הכאבים חולפים לחלוטין. האם זה בסדר ונורמאלי?
יש לי קושי רב ביציאות עצמן ונראה אני לא ממש מתרוקנת ואני ממש מפחדת ללחוץ יותר מידי.
האם יש חשש לאבד את ההריון כתוצאה מכך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 את יכולה ללחוץ כמה שתרצי
ד''ר יואב פלד03/05/20092 הפסיק הפרנטל והח פולית לשבוע
3 אחרי שבוע חדשי רק החו הפולית
נראה לי שתבריאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות מעיים + חומצה פולית ופרנטל
עינת04/05/2009אני לוקחת פרנטל 9 חודשים משבוע 13 והיציאות המשיכו כרגיל.
מה שכן, בתחילת ההריון היתה לי פעילות מעיים אינטנסיבית בהרבה, יכול להיות שזה פשוט תופעת לוואי של תחילת ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)