דופק נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק נמוך
    הרפס
    03/05/2009

אני בשבוע 19. היריון רגיל , אינו בסיכון. אני חולה בטרשת נפוצה. קלה. לאחרונה חוויתי התקף ממנו החלמתי.
    לפני ההיריון התאמנתי בפעילות אירובית אינטנסיבית.
    היום אני ממשיכה להתאמן ושומרת על דופק 155-160. אני מתאמנת עם שעון דופק.
    בפעילות שעשיתי ביום שישי נפלתי קלות על הטוסיק - לא נפילה כואבת, לא מזעזעת, סתם נחיתה קלה . בכל זאת נבהלתי , ואחרי שנרגעתי בדקתי - ללא דימומים , לא הרגשה יוצאת דופן, הכל בסדר. מאז התאמנתי גם בשבת וגם היום. היום שמתי לב - באופן חריג - שהדופק שלי נשאר נמוך יחסית - הזעתי מאוד , הרגשתי את הלב שלי , אבל הדופק הראה מקס' של 163. בד"כ אני עוקבת וכשזה מגיע גבוה מעל הטווח אני עוצרת ומורידה. היום כמעט ולא עצרתי - ורק באמצע כשאני כבר הרגשתי דופק גבוה , עצרתי ושמתי לב שמבחינת השעון - הדופק יחסית נמוך.

האם יתכן קשר בין השניים (הנפילה והדופק)? האם יש סיבה להיות מודאגת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק נמוך

הוספת תגובה

• מודאגת.

ד``ר איילון לחמן
    04/05/2009

שלום. בהריון ככלל מבקשים להאיט הפעילות הגופנית,על מנת שהאנרגיות ,החמצן וכו יעברו לטובת התפתחות התינוק ופחות לטובת שריריך.בנושא הדופק,התיעצי עם רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והקשר ?

מורי
    04/05/2009

והנפילה ? האם יש קשר בינה לבין הדופק ?

אציין - כי בסקירת המערכות המוקדמת שעברתי - דופק התינוקת הוא 160.

בהזדמנות אחרת שפניתי בפורום בעניין עצימות הפעילות והדופק - נאמר לי אוכל להתאמן כמיטב יכולתי, וכי הגוף יאותת לי כשאצטרך להוריד את העצימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש קשר בין הנפילה לבין הדופק?

מורי
    05/05/2009

האם יש קשר בין הנפילונת לבין ירידת הדופק ?

האם יש סיבה להילחץ ולרוץ ל - US ?

האם יהיה מצידי רשלני להניח שמדובר בטעות של שעון הדופק , או בתהליך טבעי אחר, או שפשוט לא התאמצתי כפי שאני רגילה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו