כמה שאלות לרופאים או למי שמבינה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לרופאים או למי שמבינה..
    אנונימית
    06/05/2009

שלום רב לכם אני בשבוע 15 להריוני הראשון... עד כה הכול בסדר עם העובר הוא כבר זז באולטראסאונד ואפילו מוצץ את היד שלו... שאלה 1: האם מותר לי לנסוע בשבוע 18 בערך לים המלח? השאלה פה היא האם הירידה הזאת לים המלח לא תשפיע לי על העובר לרעה? יש לציין שאני נוסעת מהדרום לשם זה נסיע של שעה וחצי בערך.. והאם מותר לי להיכנס לים המלח עצמו או שיש סיכון בגלל המלח עצמו שם? שאלה 2:האם מותר לי לשתות קולה בשבוע כזה? פשוט ממש בא לי לפעמים ואני שותה אבל חשבתי אולי זה יכול לגרום נזק? ושאלה 3: ההריון שלי הוא icsi והשקיפות יצא 1.4 שזה טוב כמו שהבנתי, ב19 לחודש יש לי סקירה ראשונה עם במידה וגם הסקירה תיצא בסדר אני יכולה לא לבצע דיקור מי שפיר? אני ממש מפחדת מהסיכון שבזה שמעתי הרבה הפילו אחרי ניקור מי שפיר וההריון הזה מאוד אבל מאוד יקר לי אחרי טיפולים רבים... מודה לכול מי שהגיע עד לפה.. ומחכה לתשובות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא כתבת בת כמה את

שלי
    06/05/2009

זה חשוב בשביל לענות על השאלה על דיקור מי השפיר.
    לפי מה שאני יודעת אין בעיה עם ים המלח לא עם הדרך ןלא עם המים. קולה? חוץ מנזק לשיניים אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית
    06/05/2009

אני בת 24 והמליצו לי על ניקור מי שפיר בגלל שזה הריון icsi ןיש חשד גדול בהריונות האלה לפגיע בכרומוזומים אז אני מתלבטת עדיין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלונת

אנונימית
    06/05/2009

העם מותר לאכול דג מלוח בהריון? למשל פרוסות של סלמון מעושן וכו...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צמחונית כך שאין לי מושג

שלי
    06/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלמון בהריון

מעיין
    06/05/2009

אומרים שלא מומלץ לאכול סלמון וסושי וכל מה שקשור לדג נא כולל ביצת עין כי חיידק שיכול להיות בסלמון ובמה שציינתי אני עצמי מאוד אוהבת סלמון מעושן אך גם הרופא אמר לי להמנע ממאכלים אלו כי בחיידק שיכול להיות במאכלים אלו יש חומר היכול לגרום למומים וגם להפלות המשך הריון קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן ליסוע לכל מקום

ד''ר יואב פלד
    06/05/2009

גם ים המלח
    ניתן להיכנס לים המלח
    מותר לשתות קולה גם דאייט
    מי שפיר כדאי להתיעץ עם הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו