מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד-אני בלחץ.עדנה עמר06/05/2009
שלום.
גיליתי היום שאני בשבוע 5 להריון.
לפני שבועיים יצאתי לבילוי ושתיתי אלכוהול בצורה מופרזת מאוד.
רציתי לדעת מה יכול לקרות? והאם עשיתי נזק??
ומיותר לציין שלא אגע באלכוהול בהמשך ההריון.
נ.ב.
האם זה נורא אם יוצאים לאירוע לשתות כוס אחת של אלכוהול.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל מזל טוב..
הריון ראשון06/05/2009דבר שני...גם אני ממש בהתחלה- וגם אני ממש לחוצה.. אבל קודם כל מה שהיה היה ואת לא יכולה לשנות את מה שהיה- אני גם למשל לקחתי עד אתמול מולטי ויטמין שכולל ויטמין A שמסתבר שיכול לגרום למומים בעובר....! אז קודם כל אין טעם להלחץ- כי ממילא אין מה לעשות בנדון..אבל נראה לי אגב שלשתות כוס יין פעם ב...לא מזיקה עד כדיי כך- אפילו בספר שלי של הריון ולידה רשום את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי יעוץ שקיבלתי במכון הטרטולוגי
שלי06/05/2009בתקופה של ההריון שלפני איחור המחזור ועד 4-5 ימים אחריו אין השפעה כלל על העובר, כך שאם גיל ההריון הוא מה שאת חושבת שהוא, לא נגרם נזק. לאחר מכן, כ- 18 עד 70 יום לאחר ההפריה ישנה תקופה קריטית בהתפתחות ועדיף שלא לשתות בה כלל. אין בעייה בשתיה של כוס יין מדי פעם. כמות מופרזת שמהווה סיכון לעובר אפילו אם היא נצרכת באופן חד פעמי מוגדרת לפי המכון הטרטולוגי כ- 5-4 מנות משקה לארוע עם הופעת סימני שכרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יקרה כלום
ד''ר יואב פלד06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי לא לשתות כלל
אמא06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)