שאלה חשובה מאוד-אני בלחץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד-אני בלחץ.
    עדנה עמר
    06/05/2009

שלום.
    גיליתי היום שאני בשבוע 5 להריון.
    לפני שבועיים יצאתי לבילוי ושתיתי אלכוהול בצורה מופרזת מאוד.
    רציתי לדעת מה יכול לקרות? והאם עשיתי נזק??
    ומיותר לציין שלא אגע באלכוהול בהמשך ההריון.

נ.ב.
    האם זה נורא אם יוצאים לאירוע לשתות כוס אחת של אלכוהול.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד-אני בלחץ.

הוספת תגובה

• קודם כל מזל טוב..

הריון ראשון
    06/05/2009

דבר שני...גם אני ממש בהתחלה- וגם אני ממש לחוצה.. אבל קודם כל מה שהיה היה ואת לא יכולה לשנות את מה שהיה- אני גם למשל לקחתי עד אתמול מולטי ויטמין שכולל ויטמין A שמסתבר שיכול לגרום למומים בעובר....! אז קודם כל אין טעם להלחץ- כי ממילא אין מה לעשות בנדון..אבל נראה לי אגב שלשתות כוס יין פעם ב...לא מזיקה עד כדיי כך- אפילו בספר שלי של הריון ולידה רשום את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי יעוץ שקיבלתי במכון הטרטולוגי

שלי
    06/05/2009

בתקופה של ההריון שלפני איחור המחזור ועד 4-5 ימים אחריו אין השפעה כלל על העובר, כך שאם גיל ההריון הוא מה שאת חושבת שהוא, לא נגרם נזק. לאחר מכן, כ- 18 עד 70 יום לאחר ההפריה ישנה תקופה קריטית בהתפתחות ועדיף שלא לשתות בה כלל. אין בעייה בשתיה של כוס יין מדי פעם. כמות מופרזת שמהווה סיכון לעובר אפילו אם היא נצרכת באופן חד פעמי מוגדרת לפי המכון הטרטולוגי כ- 5-4 מנות משקה לארוע עם הופעת סימני שכרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יקרה כלום

ד''ר יואב פלד
    06/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי לא לשתות כלל

אמא
    06/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו