מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הבחילות באופן פתאומירננה06/05/2009
שלום רב,
שבוע 10 , היריון ראשון לאחר 4 טיפולי ivf . במשך השבועות האחרונים חוויתי בחילות נוראיות במשך כל היום והלילה ששיתקו אותי . מאתמול , כל תחושת הבחילות נפסקה כליל בבת אחת ,ולא חזרה (מה שטוב מצד אחד). היש סיבה לדאגה ? אין לי ניסיון ...
האם ייתכן מצב של (חלילה) הפסקת היריון ללא דימום ? וחוץ מאולטרה סאונד , האם יש לי דרך לדעת שהכל בסדר? הבדיקה הבאה שלי היא שקיפות עורפית רק בעוד שבועיים וחצי.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אולטראסאונד
ד''ר יואב פלד06/05/2009יכול לקבוע את תקינות הריון בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי.. אני לא רופאה אבל מניסיוני..
שרון07/05/2009בס"ד
אני ברוך ה' בשבוע 11 ויומיים..
אני יכולה להגיד לך שי לי ימים עם בחילות נוראיות ויש לי ימים שאני לא מגישה כ ל ו ם...
פתאום אין בחילות, החזה לא כואב, אין עייפות...
הבנתי שזה בסדר ואין מה לדאוג!!! אז את יכולה להיות רגועה..
אם חס ושלום כאבים חדים ודימום, לא עלינו.. אז כמובן תגשי להיבדק..
אבל ככה... תהיהי רגועה, את תראי שהבחילות יחזרו באופן פתאומי
בהצלחה, אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)