מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לגבי במבה בהריון?לונה07/05/2009
בוצעו מחקרים באנגליה ובארץ ומצאו שבאנגליה כמות הילדים האלרגים לבוטנים באופן יחסי לארץ, גדול שם בהרבה. אחת הסיבות לפי המחקר הוא החשיפה המוקדמת של ילדים לבמבה (שככל הידוע מכילה בוטנים) בארצנו.
מה הדבר אומר לגבי נשים בהריון? האם מותר לאכול במבה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי מספיק איזה שאלות
ליזי07/05/2009תאכלי במבה מה יקרה לתינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזי יקרה
לונה10/05/2009את מוזמנת לא לענות על השאלות. הן גם ככה לא מופנות אלייך.
ובנוסף, השאלה שלי היתה לגיטימית לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראית מה הרופא ענה לך הוא יותר עדין
ליזי10/05/2009מטעם תפקידו של הרופא לענות ובעדינות אבל יש נורמה של שאלות אולי גם אסור לאכול שוקולד בגלל שיהיה חשש לילד היפארקטיבי זה אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני סנדרסון כבר ענה
ד''ר יזהר בן שלמה09/05/2009יש לו שיר "תה עושה סחרחרת", שבו הוא לועג למגמה הרווחת בקרב אחדים בינינו, שלפיה ניתן להמנע מכל התחלואים על ידי היסגרות בפני העולם. אם במבה טעימה לך, איכלי אותה. ילדיך צפויים להיות בריאים. לא כל מחקר סטטיסטי מחייב חרדה והמנעות ממנעמי החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לונה10/05/2009ההמנעות מבמבה היא לא בעקבות המחקר אלא בעקבות המלצת האחיות בטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך טיפת חלב
ליזי10/05/2009טיפת חלב אני אמא כבר ולמדתי שטיפת חלב זה זריקותוחיסונים ושאר עבודות לדברים יותר גדולים זה קשה להם והם... תני חרופאים המקצועניים לענות הם למדו יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזי, גם בפורום של דולה את מגיבה
נועה10/05/2009ליזי שלום. יצא לי לראות תגובות לא נעימות שלך גם בפורום של דולה, גילה האחות שם ביקשה ממך להרגע. אין שום סיבה שתגיבי לשאלות שנשים שואלות ובטח ובטח שלא להגיב בצורה לא מכבדת. כולנו פה בעניין של למידה ושל הריון רגוע ובריא. חבל להכניס אנרגיות שליליות. לא? בכל מקרה,תהיי בריאה ושמחה בחלקך. נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדייך שמחה בחלקי
ליזי11/05/2009ואם תדעי מה המקצוע שלי בתחום לא היית מגיבה כך תודה לך תאמיני שאם רציתי הייתי מנהלת פורום אבל אני לא רוצה ואני יענה כרצוני ביינתים שום תשובה שלי עדיין לא היית לא נכונה את יכולה לבדוק ואם לא בא לך על תכנסי לתשובות שלי בהערצה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוחה שאת נכשלת בתחום שלך
לונה11/05/2009אם זוהי צורת ההתנהגות שלך ואם את נכנסת לעניינים קטנונים מהסוג הזה.
אנשים בתחום הרפואה או בתחום ההומניטרי, יודעים להגיב בצורה קצת יותר אחראית ומקצועית.
אף אחד לא שאל לדעתך.
וחוץ מזה, גם אני בתחום הרפואה, מתעסקת עם ילדים. אך לא מתיימרת לדעת יותר מהמומחים אותם אני שואלת. ואני גם שולטת בעצמי אפילו אם אני יודעת את התשובה לשאלות של אנשים שונים בפורום. ולמה אני שולטת בעצמי? כי לא מתפקידי לענות.
תפסיקי לבזבז את זמנך ואת זמננו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)