טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 18 עם תאומים עושה הליכות 5 פעמים בשבוע עובדת כרגיל(מורה ) האם זה יכול לגרום למצב שיש עומס יתר שיגרום להתקצרות צוור הרחם? 1.האם עדיף לי לנוח כבר מעכשיו ולוותר על הליכות (יש לציין שלפני הריון הייתי עוסקת בספורט) או שזה לא קשור? 2האם כדאי למתן? 3לכמה פעמים בשבוע?
הרבה אומרים ללכת עם תחושות גוף ואם אני מרגישה בסדר אז להמשיך כרגיל
אני אכן מרגישה מצויין אבל פוחדת שאולי אעשה נזק בלתי הפיך! תודה אשמח לקבל עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד