מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות בתחילת הריוןלילך13/05/2009
אני בשבוע 6, בבדיקת האולטרסאונד הראשונה הכול תקין.
אך יש לי הפרשות חומות מעטות.... הרופא אמר שאם זה לא יפסק זה יוביל להפלה.
אני מפחדת האם זה נורמלי ?
מתי ההפרשות יפסקו ואצא מסכנת הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????????????
לילך13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
tuly8214/05/2009דימום בשליש הראשון להריון זה לא דבר נדיר, אבל דורש מעקב רפואי.
גם לי היו דימומים עד שבוע 11, הרופא ביקש ממני להימנע מיחסי מין ומאמץ גופני.
כל עוד יש דופק, אין כאבים והדימום לא גובר - יש רק לעקוב אצל רופא...
מכירה את תחושת הפחד.. אבל צריך לחשוב חיובי ולקוות לטוב...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא, לא נביא
ד''ר יזהר בן שלמה13/05/2009לעתים הפרשה חומה במשך 3 חדשים אינה מביאה להפלה, ולפעמים אחרי שבוע הפרשה מתפתחת הפלה. אי אפשר לדעת ולנבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
מילקשייק13/05/2009שלום,
אני בדרך כלל לא מגיבה לשאלות כי קטונתי מלתת תשובות מוסמכות.
אך אני יכולה לשתף אותך בחוויה האישית שלי- בהריון הראשון שלי התחילו לי דימומים מעטים ממש בשבוע 7 וגם אני הגעתי למיון והרופא פשוט ענה לי בקור רוח שזה נקרא "הפלה מאיימת" ואין מה לעשות עם זה כי אחוז מאוד גבוה מההריונות בשבועות אלו נגמר בהפלה (לא שלח אותי לעשות שום בדיקות).
כעבור יומיים הייתה לי הפלה ולאחר מכן ביצעתי מספר בדיקות שבהן עלה שרמת הפרוגסטרון בגופי נמוכה וזה גורם להפלות בשבועות הללו.
לאחר קריאה של מספר מאמרים בנושא ועיון בפורומים ראיתי מספר פעמים שלאחר שבנות דיווחו על דימומים ניתנה להן תמיכה של פרוגסטרון (לדוג' נרות אוטרוגסטאן) והדבר מנע את הדימום וכמובן את ההפלה.
בקיצור- אני ממליצה לך לנסות את זה וכמה שיותר מהר (כמובן עם התיעצות של רופא).
מצטערת על כך שכתבתי הרבה וכמובן שיהיה בהצלחה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בידקו רמות פרגוסטרון - חשוב מאד
רחלי15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש רופא שיוכל לתת תשובה????
נינה פרח15/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריונות עם דמם, פרוגסטרון לא הוכח
ד''ר יזהר בן שלמה16/05/2009בהריונות עם דמם, פרוגסטרון לא הוכח כיעיל, ולכן אין המלצה ממשית כזאת. מי שיש לה דמם כזה, אם הוא עובר תוך מספר ימים, הכל כנראה תקין. אם לא, יש לחזור ולבצע בדיקת אולטרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון כן משפיע
רחלי17/05/2009- עובדה - 3% מההפלות נגרמות ממחסור בפרוגסטרון.
- שנית, דימומים חומים שנמשכו שבועיים פסקו לאחר שימוש בפרוגסטרון
- בארה"ב זו הבדיקה הראשונה שעושים כשיש כתמים חומים
יכול להיות שלא הוכח עדין מחקרית כיעיל אבל שווה לבדוק בכל מקרה. לא רואה סיבה למה לא לתת אם זה לא מזיק ויש סבירות גבוהה שכן מועיל במיוחד עשהגופיף הצהוב לא מתפקד מספיק טוב - למה להשאיר זאת בידי אלוהים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סיגל13/05/2009לי היה בדיוק את מה שאת מתארת בהריון הראשון שהיה הריון תקין לחלוטין ונמשך 41 שבועות. במקרה שלי נאמר לי שזו תופעה מוכרת ושאין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
לילך17/05/2009הפורום הזה עוזר לי מאוד.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)