טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום, אני בת 26 וחצי, הריון ראשון הסתיים בהפלה בשבוע השמיני כי העובר לא התפתח ולא היה לו דופק ובהמלצת רופאת הנשים קיבלתי ציטוטן בבי"ח על מנת להפיל. ההפלה הייתה בתאריך 20.4.09. שבוע לאחר מכן - 27.4.09 בבקורת בבי"ח ראו שלא התנקתי עד הסוף וקיבלתי שוב ציטוטן. אני ובעלי קיבלנו את ההפלה מאוד קשה וברצוננו להרות שוב מיידית. הרופא בבי"ח הציע לחכות למחזור הבא ורק אז להתחיל לנסות להרות שוב. שאלתי היא - מה דעתך? האם באמת כדאי לחכות עוד חודש? מה הסיכויים שלי להרות שוב? האם זה יקרה מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד