מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקטרופיון והריוןמילי13/05/2009
שלום רב,
שבוע 29 הריון ראשון.
פניתי למיון לאחר הפרשה דמית קלה וחד פעמית.
נאמר לי שזה כתוצאה מאקטרופיון בצוואר הרחם והומלץ לא לקיים יחסים עד סוף ההריון.
אני מודעת לממצא הרבה מלפני ההריון אך מלבד פעם אחת לפני כשנתיים מעולם לא דיממתי לאחר יחסי מין ולא סבלתי מדימומים שלא כתוצאה ממחזור.
ברצוני לשאול:
1.ממה נובעת התופעה?
2.האם זה מזיק? מסוכן? יכול להשפיע על מהלך הלידה או לאחר מכן?
3. איך זה שזה הופיע רק עכשיו?(עברתי 7 חודשי הריון ללא בעיות).
4. מתי עלי לעשות פאפ? (עשיתי פעמיים ויצא תקין)
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעניתי....
מילי14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר יזהר בן שלמה15/05/20091. משינוי בתנוחת הרקמות בצוואר הרחם עם הגיל, ההורמונים וההריונות
2. לא מזיק. לא משפיע על מהלך הלידה
3. ההריון גורם לרקמת הצוואר להיות פריכה יותר, ולכן המגע המיני הקיז מעט דם
4. 6 בועות אחרי תום ההריון
העצה לא לקיים יחסי מין עד תום ההריון נראית לי מעט מיותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)