שבוע הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע הריון
    מירי
    16/05/2009

הי, האם אני יכולה להניח כי עלית הבטא תקינה משתי מדידות?האחת ב11/5 191 כאמור והשניה ב14/5 633???
    כי הרופא אמר שזה שבוע 6 לפי מחזור אחרון וראיתי כי הערכים נמוכים ל6 מטבלאות הבטא???האם יתכן כי לא מדובר בשבוע 6 ??אני כמעט בטוחה במיליון אחוז שהביוץ היה ב23/4, עלפי זה שרק ב24/4 עלה לי החום והיו לי כאבי ביוץ..האם זה תקין לדעתך לאור נתונים אלו?כאילו מדובר בשבוע 5 בכל אופן??כי המחזור האחרון היה ב3/4
    האם יש לעשות שוב בטא?כי הרופא לא ביקש וקבע לי אולטראסאונד ב2/6.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע הריון

הוספת תגובה

• עדיין לא זמן חישוב

ד''ר יזהר בן שלמה
    16/05/2009

ההכפלה, דיה כדי לקבוע שההריון תקין. היות שאפשרי שהביוץ שלך היה מאוחר יותר מאשר שבועיים אחרי הוסת האחרון, רק כאשר יופיו שק הריון ברחם, ואחר כך עובר עם דופק, ניתן יהיה לקבוע את גיל ההריון בצורה החלטית. בינתיםם כדאי להנות מעצם העובדה שהריונך תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - אז מספיקות שתי בדיקות אילו??

מירי
    16/05/2009

אז ד"ר אם אני מבינה נכון עתם ההכפלה מעידה כי הבטא תקינה, ולא צריכה לערוף שוב בטא להכפלה...זה נכון??
    זה תקין?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו