המתנה לתשובות סקר ביוכימי - מישהו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המתנה לתשובות סקר ביוכימי - מישהו?
    קרן
    18/05/2009

שלום רב,
    ביום חמישי הייתה לי שקיפות עורפית. התשובה הייתה 1:1050 ובשיקלול עם גיל ובדיקה 1:4950
    בנובף, יום ראשון (אתמול) ביצעתי את הסקר ביוכימי. כמה זמן עד שמגיעות התשובות של הבדיקה הזו?
    ובנוסף, לא חליתי אף פעם ב CMV והרופאה שלי שולחת אותי לבדיקה כל 6 שבועות. גם את הבדיקה הזו עשיתי אתמול (אחרי ששבוע שעבר הייתי שבוע בבית חולה), כמה זמן עד שהתשובה לבדיקה הזו מגיעה?

אשמח לכל תשובה
    אציין שאני בשבוע 11+5.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות.

ד``ר איילון לחמן
    18/05/2009

לקרן שלום.
    החשוב ביותר עבורך הוא לצאת מהלחץ המיותר שאת נמצאת בו.בדיקת השקיפות יצאה לגמרי תקינה אז למה לדאוג לתוצאות הביוכימיות? הן תגענה בזמנן.לגבי הCMV עדיף לבדוק מאשר להצטער על שלא בדקנו..אבל הלחץ שלך ממש מיותר.בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר איילון

קרן
    18/05/2009

אציין כי אני לא לחוצה, אבל מעוניינת לדעת.
    לבדיקה של ה CMV כבר קיבלתי תשובה - שלילי בשני הפרמטרים.
    פשוט יש לי היום תור לרופאה שלי ולא ידעתי אם יהיה לי תשובות משוכללות לתת לה או לא.
    בגלל זה רציתי לדעת כמה זמן לוקח לקבל תשובות לבדיקת הסקר ביוכימי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו