מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המתנה לתשובות סקר ביוכימי - מישהו?קרן18/05/2009
שלום רב,
ביום חמישי הייתה לי שקיפות עורפית. התשובה הייתה 1:1050 ובשיקלול עם גיל ובדיקה 1:4950
בנובף, יום ראשון (אתמול) ביצעתי את הסקר ביוכימי. כמה זמן עד שמגיעות התשובות של הבדיקה הזו?
ובנוסף, לא חליתי אף פעם ב CMV והרופאה שלי שולחת אותי לבדיקה כל 6 שבועות. גם את הבדיקה הזו עשיתי אתמול (אחרי ששבוע שעבר הייתי שבוע בבית חולה), כמה זמן עד שהתשובה לבדיקה הזו מגיעה?
אשמח לכל תשובה
אציין שאני בשבוע 11+5.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות.
ד``ר איילון לחמן18/05/2009לקרן שלום.
החשוב ביותר עבורך הוא לצאת מהלחץ המיותר שאת נמצאת בו.בדיקת השקיפות יצאה לגמרי תקינה אז למה לדאוג לתוצאות הביוכימיות? הן תגענה בזמנן.לגבי הCMV עדיף לבדוק מאשר להצטער על שלא בדקנו..אבל הלחץ שלך ממש מיותר.בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר איילון
קרן18/05/2009אציין כי אני לא לחוצה, אבל מעוניינת לדעת.
לבדיקה של ה CMV כבר קיבלתי תשובה - שלילי בשני הפרמטרים.
פשוט יש לי היום תור לרופאה שלי ולא ידעתי אם יהיה לי תשובות משוכללות לתת לה או לא.
בגלל זה רציתי לדעת כמה זמן לוקח לקבל תשובות לבדיקת הסקר ביוכימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)