מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יואב פלד - לתשומת ליבךמבקרת פנים18/05/2009
שלום רב,
פורום זה, בנוסף למטרתו העיקרית, עושה גם שירות שיווקי עסקי לך ולשאר הרופאים.
על כן, אל נא תקטין בחשיבותו או בחישובת תשובותיך.
קל לראות ששאר הרופאים כאן מגיבים בעניין רב וסובלני ובהסבר מנומק.
אתה לעומת זאת, דוגל בתשובות של: "כן", "לא", "תקין", "לא תקין", "התייעצי עם רופא".
תשובות כאלה למשל, ימנעו ממני בעתיד לבחור בך בתור רופא מייעץ להריון הראשון שלי שהיא תקופה מלאה בחששות.
אנא, אם אתה כבר מייצג פה את אוכלוסיית המומחים, ומלרות העובדה שאנו הגולשים לא משלמים אגורה, נסה לגלות סבלנות רבה יותר בתשובותיך ותן הסברים מפורטים יותר. אחרי הכל, אתה זה שמבין בנושא אך אני לא.
אם התפקיד הוא מעמסה עבורך, אנא תן לאחרים לענות.
אנחנו זקוקות לייעוץ ותמיכה - לא לחותמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודקת בכל מילה!
יעל19/05/2009כאשר אני משאירה הודעה, אני מתפללת שד"ר פלד לא יענה לי.
ד"ר בן שלמה-אני אוהבת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מסכימה.
מבקרת פנים20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה
מירב20/05/2009מאוד לא יפה לבקר מישהו שנותן לכן שירות ועוד ללא תשלום והכל בהתנדבות... לירוק לבאר ממנה אתן שותות, לא טוב לכן תעברו לפורום אחר... ואני לא מכירה את ד"ר פלד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לא לעניין
מירית20/05/2009"... ומלרות העובדה שאנו הגולשים לא משלמים אגורה, נסה לגלות סבלנות רבה יותר בתשובותיך ותן הסברים מפורטים יותר. אחרי הכל, אתה זה שמבין בנושא אך אני לא."
אל דאגה יקירה, יש הרבה בארות מהן ניתן לשתות...
ואף אחת פה לא יורקת לבאר...
תסתכלי כמה תשובות שלו מתחת... "כן". "לא"...
בסה"כ מבקשים "נסה לגלות הבנה רבה יותר"....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב, אמרת הכל בשורה האחרונה
יעל20/05/2009את לא מכירה את ד"ר פלד..
יש הבדל עצום בין התשובות שלו לבין תשובות שאר הרופאים..
זה אומר שניתן ואפשר לענות ביותר הרחבה ומעט יותר איכפתיות מאשר תשובות לקוניות כתשובותיו של ד"ר פלד..
לא היתה כאן שום תלונה, אלא בקשה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)