קביעת מין היילוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קביעת מין היילוד
    אור
    20/05/2009

שלום
    אני בת 37 ולי יש שלושה בנים , ברצוני להכנס שוב להריון בתקווה שאלד בת , רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להתערבות של רופאים באופן פרטי או דרך קופת חולים
    האם תוכלו לעזור לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעת מין היילוד

הוספת תגובה

• כמה רמות של התערבות

ד''ר יזהר בן שלמה
    20/05/2009

באופן הפשוט יד עניין תזמון המגע המיני ביחס לביוץ, שזו שיטה עם 85% הצלחה.
    במחיר של אלפי דולרים לא מועטים, ניתן לבצע הפריה חוץ גופית, לברר את מין העוברים, ולהחזיר את המין הרצוי.
    לגבי השיטה הפשוטה, אהיה מוכן ליעץ לך בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אשמח גם אני לדעת את השיטה:)

לונה
    21/05/2009

האין אפשרות לפירוט קל במסגרת הפורום? :) בבקשה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיטה - בקצרה

tuly82
    21/05/2009

ככל שקיום יחסי המין נעשה קרוב יותר לזמן הביוץ עולים הסיכויים ללדת בן - בנסיבות אלו זריזותם של תאי הזרע המכילים Y (זכר) היא הקובעת, ולהם יש סיכויים גבוהים יותר להפרות את הביצית. לעומת זאת, קיום יחסי המין יומיים-שלושה לפני הביוץ מגדילים את סיכוייהם של תאי הזרע מכילי X (נקבה), העמידים יותר וזריזים פחות, לשרוד עד לביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו