הריון במשקל כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון במשקל כבד
    אפרת
    21/05/2009

אני בהריון חמישי בשבוע ה-4 לערך. גילי הוא 38/10 משקלי 91 ק"ג גובהי 160 ס"מ - ידוע לי כי אלו נתוני פתיחה גרועים .שאלותיי הן האם אפשר להתחיל פעילות גופנית למרות שלא עסקתי בכך קודם להריון ומהי הדיאטה המומלצת עבורי להורדת משקל בזמן הריון מבלי לפגוע בהתפתחות העובר. אנא ענו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון במשקל כבד

הוספת תגובה

• הריון במשקל כבד

אפרת
    04/06/2009

אני בהריון חמישי בשבוע ה-4 לערך. גילי הוא 38/10 משקלי 91 ק"ג גובהי 160 ס"מ - ידוע לי כי אלו נתוני פתיחה גרועים .שאלותיי הן האם אפשר להתחיל פעילות גופנית למרות שלא עסקתי בכך קודם להריון ומהי הדיאטה המומלצת עבורי להורדת משקל בזמן הריון מבלי לפגוע בהתפתחות העובר. אנא ענו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל.

ד``ר איילון לחמן
    04/06/2009

לאפרת שלום.
    המלצתי שעליך לפנות רופא נשים,לבצע הבדיקות הבסיסיות,ולפנות בהדרכתו לדיאטנית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו