מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חד בבטן התחתונה - שבוע 4 בערךאנונימית23/05/2009
שלום
גיליתי אתמול שאני בהריון - כנראה שבוע 4 בגלל שהמחזור שלי הוא 30 יום, ואתמול היה היום ה- 31 בבדיקת דם ביום חמישי נמצא בטא 284
אני ממש מאושרת מצד אחד ומצד שני לא מרשה לעצמי כי עדיין שום דבר לא בטוח
שאלתי - עוד לפני שגיליתי שאני בהריון ועד היום אני מרגישה כל הזמן מעין מחושים, כאבים לא חזקים בבטן התחתונה..כאילו אני כל הזמן מרגישה שיש שם משהו. חשוב לציין שהמחושים האלה יותר מורגשים בצד שמאל של הבטן התחתונה.
היום במהלך תנועה שקמתי מהספה פתאום הרגשתי דקירה ממש, ממש, ממש חזקה בצד שמאל עד כדי שהוצאתי זעקת כאב קטנה . מיד כשהתרוממתי הכאב פסק (זו היתה מעין התכווצות/דקירה אבל חזקה ומורגשת)
כמה שעות אחרי שוב קמתי מספה ושוב הרגשתי התכווצות בצד שמאל אבל יותר חלשה מהקודמת
האם זה הגיוני? רגיל? או שאני צריכה לחשוש?
קראתי באינטרנט על הריון מחוץ לרחם ואני מפחדת...
בבקשה תענו לי רק כדאי שאהיה שקטה. זה הריון ראשון שלי ואין לי עם מי לדבר כי לא סיפרתי לאף אחד למעט בעלי שאני בהריון
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דני23/05/2009בשעה טובה!
לפי הערך של בטא , זה ככל הנראה לא הריון חוץ רחמי . בהריון חוץ רחמי ערכי בטא נמוכים.
וקרוב לוודאי הכל בסדר, אבל כמובן שאת צריכה ללכת לרופא המטפל שיבדוק אותך, לדעתי עדיף שיתן גם הפנייה לכירורג כללי שיעשה בדיקה. שווה להיבדק היטב ולהיות רגועה שבכל בסדר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הרופאים יולים לענות לי?
אנונימית23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון חוץ רחמי נמוך
ד''ר יואב פלד23/05/2009אולם יש לבצע בדיקה + סונר על מנת לדעת בברור
כאבים חזקים בתחילת ההריון לא שכיחים אף הם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה סונר?
אנונימית23/05/2009תודה!
מה זה סונר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסונר זה אולטראסאונד
הילה24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)