כאב חד בבטן התחתונה - שבוע 4 בערך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בבטן התחתונה - שבוע 4 בערך
    אנונימית
    23/05/2009

שלום
    גיליתי אתמול שאני בהריון - כנראה שבוע 4 בגלל שהמחזור שלי הוא 30 יום, ואתמול היה היום ה- 31 בבדיקת דם ביום חמישי נמצא בטא 284
    אני ממש מאושרת מצד אחד ומצד שני לא מרשה לעצמי כי עדיין שום דבר לא בטוח

שאלתי - עוד לפני שגיליתי שאני בהריון ועד היום אני מרגישה כל הזמן מעין מחושים, כאבים לא חזקים בבטן התחתונה..כאילו אני כל הזמן מרגישה שיש שם משהו. חשוב לציין שהמחושים האלה יותר מורגשים בצד שמאל של הבטן התחתונה.
    היום במהלך תנועה שקמתי מהספה פתאום הרגשתי דקירה ממש, ממש, ממש חזקה בצד שמאל עד כדי שהוצאתי זעקת כאב קטנה . מיד כשהתרוממתי הכאב פסק (זו היתה מעין התכווצות/דקירה אבל חזקה ומורגשת)
    כמה שעות אחרי שוב קמתי מספה ושוב הרגשתי התכווצות בצד שמאל אבל יותר חלשה מהקודמת
    האם זה הגיוני? רגיל? או שאני צריכה לחשוש?
    קראתי באינטרנט על הריון מחוץ לרחם ואני מפחדת...
    בבקשה תענו לי רק כדאי שאהיה שקטה. זה הריון ראשון שלי ואין לי עם מי לדבר כי לא סיפרתי לאף אחד למעט בעלי שאני בהריון
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

דני
    23/05/2009

בשעה טובה!
    לפי הערך של בטא , זה ככל הנראה לא הריון חוץ רחמי . בהריון חוץ רחמי ערכי בטא נמוכים.
    וקרוב לוודאי הכל בסדר, אבל כמובן שאת צריכה ללכת לרופא המטפל שיבדוק אותך, לדעתי עדיף שיתן גם הפנייה לכירורג כללי שיעשה בדיקה. שווה להיבדק היטב ולהיות רגועה שבכל בסדר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד הרופאים יולים לענות לי?

אנונימית
    23/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להריון חוץ רחמי נמוך

ד''ר יואב פלד
    23/05/2009

אולם יש לבצע בדיקה + סונר על מנת לדעת בברור
    כאבים חזקים בתחילת ההריון לא שכיחים אף הם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה סונר?

אנונימית
    23/05/2009

תודה!
    מה זה סונר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סונר זה אולטראסאונד

הילה
    24/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו