מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירוב לינוקשושי19/08/2007
התינוקת שלי בת חודשיים וחצי ולא מוכנה להתחבר לשד מזה יומיים. אני מניקה הנקה מלאה ונותנת בקבוק שאוב פעם ביומיים- שלושה מזה חודש וחצי.מוצץ היא מקבלת רק בשבועייים וחצי האחרונים. בשבוע האחרון היא ירדה במשך ההנקה וסירבה באופן שיטתי לצד שני, אבל כיוון שנראתה חיונית ונתנה צרכים בצורה תקינה לא דאגתי יותר מידי וייחסתי זאת להתייעלות ההנקה. אבל ביומיים האחרונים הילדה לא מוכנה להתחבר לציצי גם כשהיא רעבה ומתחילה לצרוח בהיסטריה כשאני מנסה לקרב אותה לשד! עד היום בבוקר עוד הצלחתי בסופו של דבר לחבר אותה (כשהיא התחברה- היא ינקה יפה), אבל מהיום בבוקר אין עם מי לדבר- היא נכנסת להסטריה בכל ניסיון. עברנו בנתיים לחלב שאוב בבקבוק אותו היא אוכלת בתאבון רב.מלבד זה חיונית ונראית מצויין (כולל יציאות).
אני חייבת לציין שלפני שבועיים היא גם כן לא הסכימה לינוק 12 שעות. רצנו איתה למרכז חירום בשישי בלילה. הרופאה שם המליצה לנו לתת לה בקבוק שאוב וזה מה שעשינו, והיא אכן אכלה ברעבתנות, אך מיד אח"כ חזרה לינוק באופן תקין (החלפתי בקבוק בציצי אחרי חצי ארוחה).
שום דבר לא השתנה בשיגרת החיים שלנו ובתפריט שלי (וגם לא החלפתי קרם גוף, לא לוקחת תרופות וכו'...). הדבר היחידי הוא שביומיים - שלושה האחרונים היא מריירת הרבה ודוחפת אגרופים לפה, אבל החניכייים לא נפוחות או אדומות (זה נראה לי מוקדם לכאבי חניכיים בגלל בקיעת שיניים...) ואני לא מוצאת פצעים בפה. הלשון שלה מעט לבנה- פטרת? (אבל זה היה כך מאז שהיא נולדה ולי אין רגישות בפטמות ).
מה קורה כאן???? יש סיכוי שזה קשור למוצץ? האם החליטה פתאום שקל לה יותר מבקבוק? כואב לה לינוק?. אני ממש מיואשת.
תודה מראש,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם20/08/2007הנושאים שאת מעלה אינם בתחום התמחותי.הפורום עוסק בעניני הריון ולידה.כדאי להוועץ עם רופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)