לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הריון
    יעל
    26/05/2009

היי,
    יש לי כאבים בבטן התחתונה מזה שבוע מעין לחץ, הרגשת עייפות מטורפת. ראויי לצייו כי קיימתי יחסי מין לא מוגנים במטרה להרות בשבועיים האחרונים (תקופת הביוץ שלי). אני אמורה לקבל בשבוע הבא. האם יש סיכויי להתעברות? (ראויי לציין שזהו החודש ה-3 שאנו מנסים להרות). אם כן, מתי אוכל לבדוק זאת?

שאלה נוספת, אני מאומצת ואין בידי כל מסמך או עדות לגבי מוצאי. האם יהיה עלי לבצע את כל הבדיקות הגנטיות האפשריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הריון

הוספת תגובה

• קשה לענות

ד''ר יזהר בן שלמה
    26/05/2009

התיאור שלך את התקופה האחרונה ומתי בדיוק התקיימו יחסים הוא מאד לא ברור. מצד שני, תמיד יש סיכוי שתהרי, כאשר את מקיימת יחסי מין בלי אמצעי מניעה. הזמן לוודא הריון הוא כאשר יש איחור בוסת.
    לגבי הבדיקות הגנטיות - ,כל הבדיקות האפשריות" הוא ביטוי ריק מתוכן, או לחילופין מיליון דולר. עליך לפתוח את תיק האימוץ (אפילו באופן חלקי) כדי לברר האם את שייכת לקבוצת סיכון ספציפית, שבה נדרשות בדיקות שמעבר לשגרה המומלצת לכולן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו