מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניסיון שלישי לקבל מענה..אבישג27/05/2009
שלום רב,
אני כעת בשבוע 35 להריון, הערכת משקל העובר מלפני שבוע- 2.350
אני סובלת מעודף משקל מאז ומתמיד, אך בהריונות (זה ההריון השני) אייני עולה כלל במשקל, למרות שאוכלת ושותה מסודר.
למעשה- התחלתי את ההריון הנוכחי במשקל 108, וכעת משקלי 103. וכך זה היה גם בהריון הקודם.
בלידה של בני הבכור הגעתי לבית החולים כמעט מוכנה ללידה, והרופאים החליטו על ניתוח חירום כייון שראש העובר היה במינוס 1 כהגדרתם, וכן בגלל משקלו הגבוה- 4.100.
יש לצין שאני בת 28, נמוכה יחסית- 160 ס'מ, וכן בעלי- 170 ס'מ, רזה מאוד. ואין במשפחות שלנו הסטוריה של עוברים גדולים.
אייני מבינה מדוע אני ''מייצרת'' עוברים גדולים כל כך,
האם יש דרך לרסן את צמיחתו של העובר בשלב הזה של ההריון??
אני רוצה ללדת לידה רגילה...
פרט נוסף- בדיקת העמסת הסוכר (100 מ''ג) שעשיתי היתה תקינה.
אודה מאוד לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מורכבת
ד''ר יזהר בן שלמה27/05/2009גודל העוברים מוכתב על ידי גורמים רבים. אחדים מהם הם גנטיים, ואחרים סביבתיים. הכוונה במונח סביבתיים היא למשל בהרגלי התזונה שלך. על פי ממדיך, כפי שפרטת אותם, אני מניח שהאוכל שאת צורכת עתיר פחמימות, והעובר ברחמך מגיב לרמות הסוכר הללו בהפרששת אינסולין. האינסולין משמש לעובר כהורמון גדילה בעת היותו ברחם. אני כותב זאת, למרות שהעדת שאינך מוסיפה במשקלך בעת ההריון. נראה שאת עדיין אוכלת לא נכון. לכי להיוועץ בתזונאית, ויתכן שעוד תספיקי לחסוך לעצמך ניתוח קיסרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד''ר. הארת את עיניי.
אבישג28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)