מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועות עובר- שאלה לרופאים מודאגתדניאלה28/05/2009
ד"ר שלום רב,
אני בהריון בשבוע 24+4 והתחלתי לחוש בתנועות עובר כבר בשבוע 18 .
אני קצת מוטרדת מזה שישנם ימים שאני מרגישה תנועות עובר ברורות - במהלך כל היום בבוקר כשאני קמה , אחרי אוכל בלילה לפני השינה- אפילו 20 שקות של ביעטות ואז מגיע יום או יומיים בהם אני בקושי מרגישה תנועות עובר-חלשות מאוד, כבר לא בעיטות אלא כמו בהתחלה בועות קטנות.. אני פשוט מודאגת כי אני יודעת שכלל שמתקדמים בהריון אמורים להרגיש הרבה תנועות וברורות כמו בעיטות. שאלתי האם זה בסדר? מתי עלי ללכת לבדוק?
מודאגת מאוד
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להפסיק לדאוג
ד''ר יזהר בן שלמה28/05/2009גם לבני אדם מבוגרים יש תקופות של רגיעה מול תקופות של פעילות, וכידוע, עובר הוא אדם. יתר על כן, בשלב ההריון שבו את נמצאת, כל שינוי קל בכיוון השכיבה של העובר יכול לגרום לכך שתחושי את תנועותיו בצורה שונה ובמיקום שונה. פשוט כדאי להפסיק לדאוג ולהנות מהחיים. חג שמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
דניאלה28/05/2009תודה רבה ד"ר יזהב בן שלמה - חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)