מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותשרי31/05/2009
בוקר טוב,
יש לי 2 שאלות
1- האם גודל הבטן משקף מה יהיה גודלו של העובר? אני בשבוע 28 והבטן שלי קטנה ואני חוששת שיצא לי עובר קטן... האם יש קשר ?
2- האם משחת פרוקטו-גלובנול לטיפול בטחורים מותרת לשימוש בזמן ההריון?
תודה רבה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלוו'??? מישהו?
שרי01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל בינתיים
ליזי01/06/2009הרופאים שלנו קצת עסוקים חכי לתשובה יותר מדוייקת אבל בשביל הרגיעה
1. אין קשר לגודל העובר והבטן נכון שעם בטן קטנה לא יהיה 5 קילו אבל זה נורמלי ויכול לצאת עובר גם 3 קילו וז נורמלי
2. מותר משחה היא חיצונית ולא מגיע לעובר
זה בשב יל שתהיי רגועה והרופאים בטוח יענו יותר בהרחבה
הרבה הצלחה ואל דאגה יש נשים שלא רואים בטן גם אחרי כניסה לתשיעי יולדות תינוק נורמלי לחלוטין בהצלחה..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לליזי...
שרי03/06/2009ליזי תודה רבה. האם את אחות?
עוד שאלה, האם יש קשר בין תזונת האם לגודל הבטן?
אני פשוט בקושי אוכלת(פרוסה בבוקר ועוד סנדוויץ בצהריים...) אבל אני מטבעי מלאה ויש לי עודפים.( גובה 1.68 , משקל 87 ק"ג)
השאלה אם האמא לא אוכלת איך העובר מקבל אוכל? הלא ברגע שהאמא אוכלת הילד אוכל גם לא?
אשמח לתשובה מפורטת...
תודה רבה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידע הוא ניסיון
ליזי03/06/2009מקוה שאוכל לענות לך בכלליות הרופאים אומרים לשמור על תזונה נכונה את יודעת פחמימות חלבונים יש מתכונים מיוחדים ובריאים אבל האמת לפעמים אחרת יש נשים אכלניות יותר ומסודרות יותר ויש נשים שלא אכלניות כמונו..... מלאות ולא אכלניות ברוך השם הבאתי 5 ילדים ללא אוכל מסודר..... וללא שתיה מרובה כי פשוט לא יכולתי ואחות בקופת חולים אמרה לי כל הזמן את יכולה ללדת מוקדם את יכולה ללדת מוקדם תיזהרי וילדתי את כולם בחודש תשיעי מה אני אגיד לך צריך להשתדל לעשות ולאכול ולשתות בריא אבל אני מאמינה שלכל אחת יש יתרונות וחסרונות קושי אוקלות מסויימת ואני מאחלת לכן הרבה הרבה הצלחה איך פעם ילדו היה כל יום בשר ועוף? היה שפע כמו היום ונולדו ילדים בריאים וגם לא אבל שוב העולם מתקדם ויש חדושים ושיפורים ועדיף לשמוע בכל המנוסים עדיף............... בהצלחה מה השבוע שלך להריון...אולי נוכל ליצור קשר ביננו אשמח מאד אני בשבוע 15 ואת?אשמח להכיר ולשתף ביחד חוויות וניסיונות בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1-- לא 2-- כן
ד''ר יואב פלד03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)