מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום קל יומיים אחרי איחור הוסתרחלי31/05/2009
דר' נכבד,
אודה לכם שתענו לי על שאלה זו, זה דחוף מאד!!!
ביום חמישי ה28.5.09 הייתי אמורה לקבל מחזור, לא קיבלתי, ביום שישי הכל היה בסדר עדיין ולא היה שום דימום, ביום שבת היה לי כתם אדום בתחתוניתף במהלך היום לא היו לי כתמים אדומים, אם היו אז היו קלים. היום יש דימום קל.
בעלי ואני קיימנו יחסים על מנת להרות...
האם הדימום הזה קשור להשתרשות העובר ברחם וזה דימום תקין, ואני בהריון?
תודה מראש,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה הקודמת
רחלי01/06/2009דר' שלום!!
היום הייתי אצל רופאת נשים הבדיקת שתן הייתה שלילית :-( עשו לי גם בדיקה של דלקת ואמרו לי יש לי דם בשתן, האם יכול להיות שהדימום שאני רואה בפד הוא בגלל הדימום בשתן והאם הבדיקה הייתה שלילית מפני שהורמון ההריון שלי עדיין נמוך...
יש לי ביום שישי תור אצל רופאת המשפחה לגבי הדלקת, ושבוע הבא אעשה בדיקת דם לגילוי ההריון.
אודה לך על תשובתכם,
רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם שלילית והופעת המחזור
רחלי02/06/2009דר שלום רב!
היום בבוקר עשיתי בדיקת דם וההריון יצא שלילי, למרות שכביכול היה לי איחור של 5 ימים.
המחזור היה אמור להופיע ב28.5, אך בסופו של דבר בא היום- ה2.6, זאת אומרת מחזור של 33 ימים כי המחזור הקודם היה ב30.4.
אודה לך על המלצתך לכיצד לעקוב מתי צריך להיות לי הביוץ, ממתי להתחיל את הבדיקה עם המקלות לזיהוי מחזור? בדרך כלל הוא סדיר 28 ימים, הפעם הוא בא אחרי 33.
דרך אגב אני בת 25 ו4 חודשים בעלי בן 27.
תודה מראש,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)