מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להיריוןיעל31/05/2009
שלום , לא יודעת אם אני פניתי לפורום הנכון ואודה על תשובה כי פניתי לפורום פריון ןהפריה חוץ גופנית ולא ענו לי כי אני מטופלת פוריות
קיבלתי מחזור ב 6/5 אני אחרי צילום רחם תקין לחלוטין טווח בין מחזור למחזור 29 ימים מעקב זקיקים ביום 14 תוצאות שהתרחש ביוץ שאני מקבלת מחזור לא מרגישה בשום תופעות בכלל
לאחרונה אני מרגישה התכווצות בבטן שקיימתי יחסי מין לפני שבוע י ראיתי טיפות דם ובבוקר זה נעלם ומחר גם זה קרה מחר ואני מאוד מודאגת ונא לציין שיש לי הפרשות מוגברת יותר מדי מהרגיל
השאלות :
האם זה מעיד שיש הריון והטיפות שראיתי לפני שבוע מעיד שהיתה השרשה או שיש דלקת?
האם יש קשר לצילום הרחם וטיפות הדם שמפיעות אחרי קיום יחסי מין ?
מתי כדאי לעשות בדיקת היריון ביתיתי באיזה יום ומה התופעות הראשונאת שמעידות על היריון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
יעל01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)