מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתיונית02/06/2009
השתמשתי פעמיים בערכת ביוץ ועדיין לא נקלטתי, האם יש בעיה?
ועוד שאלה- מה הבטא הזה שכולם מדברים עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא היא בדיקת דם להריון
ליזי02/06/2009בטא בודקים אם יש סימן להיות איחור בוסת בודקים בטא עם היא גבוהה יש הריון נראה לי מעל 25 תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי מעל 25 יש הריון ואז בודקים כל כמה ימים עם יש עלייה וכול......בהצלחה קצת סבלנות יהיה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
יונית04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת.
ד``ר איילון לחמן04/06/2009ליונית שלום.
רק לידיעתך שהזמן הממוצע לכניסה להריון ,ללא טיפולים,הינו שנה.לכן אפשר לצאת מהלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט שנה
יונית07/06/2009אנו מנסים כמעט שנה(פחות חודש) המחזור החל להיות סדיר לאחר 4-5 חודשים ורק עכשיו ניסינו עם ערכת ביוץ(זו הפעם השניה) , האם יש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה..
יונית07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדור אצלך (שוב)
ד''ר יזהר בן שלמה07/06/2009אתחיל מהסוף - אם הפסקת ההריון היא מבחינתך לא אפשרות, הפסיקי את כל ההליכים של בירור גנטי (דיקור).
אם את כן עשויה לשקול הפסקת ההריון, בצעי את הדיקור, כמו שהמליץ לך הרופא המטפל. אף אחד לא יודע מה השפעתו ארוכת הטווח של מתח אמהי בלתי נסבל לאורך רוב ההריון. נראה ששווה במקרה כזה לבצע את הדיקור, שסיכונו הוא 1:200 לאיבוד ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שנתת לי תשובה של מישהי אחרת
טל08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)