היריון? הפלה ? מה זה בדיוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון? הפלה ? מה זה בדיוק?
    דניאלה
    02/06/2009

שלום
    וסת אחרונה 18/4 , 3 ימים לאחר איחור עשיתי בדיקת הריון ביתית וגיליתי שאני בהריון, בשבוע חמישי התחיל דימום שנמשך כמה ימים וביום השני של הדימום אף לווה בכאבי בטן תחתונה לא רציניים אך עדיין משהו שהטריד ביום השלישי לדימום (הדימום התחיל ביום הראשון בערב) הייתי אצל רופאת נשים לראשונה שעשתה לי בדיקות דם ואולטרסואנד, באולטרסאונד לא נצפה שק היריון וגם לא הריון חוץ רחמי, בבדיקות הדם ההורמונים היו חלשים מאוד כך שהרופאה אמרה שמדובר בהריון צעיר שלא התפתח וכנראה נפל. הדימום פסק לחלוטין ויש לי בדיקת דם ואולטרסאונד בעוד 3 ימים (כ-10 ימים מהבדיקה הראשונה), עד אז אני שוברת את הראש האם זה הריון צעיר שלא התפתח ונפל כמו שהרופאה טוענת או שיש עוד סיכוי.
    גם בבדיקת הריון שעשיתי 5 ימים לאחר הבדיקה הרפואית עוד הראתה שיש הריון.... למישהו יש מושג או חוות דעת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון? הפלה ? מה זה בדיוק?

הוספת תגובה

• כניראה שההריון לא תקין ונפל

ד''ר יואב פלד
    03/06/2009

רק לבדיקות הדם פתרונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יואב פלד

דניאלה
    05/06/2009

ראשית תודה על התשובה
    אתמול לאחר שהייתי אצל הרופאה ואחרי תוצאות בדיקות דם היא עדכנה אותי שאין הריון.
    אבל היא לא ענתה לי על שתי שאלות שאולי את ה תוכל לעזור.
    1. באותו בוקר שהלכתי אליה עשיתי בדיקת הרין, והיא יצאה חיובית, מדוע זה קורה? וכמה זמן זה נמשך ?
    2. האם הדימום שהיה בעצם נקרא מחזור וממנו אני סופרת שוב 28 ימים סדירים למחזור הבא?
    אם כן, האם יש מצב שאני מרגישה שוב את הביוץ?
    אם לא , מתי אני אמורה לקבל שוב מחזור? מרגע הדימום
    תודה רבה
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו