טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 9 להריון. לפני כשבוע חלתה עמיתה שלי לעבודה במחלת הנשיקה. היום היא חזרה לעבודה כשהיא עדיין אינה חשה בטוב. מהו החשש שאני אדבק ממנה? האם אפשר להידבק במגע כגון ידית, שירותים, מקשי פקס' וכדומה?
איך ניתן להיזהר?
אודה למענה מהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר להדבק כמו בשפעת, כשאדם שאתך בחדר משתעל ומפיץ טיפות של רסס, שעלול להכיל וירוסים. השתדלי לא לבלות עם החולה באותו חדר, כשאפשר. יש בעיה עם תיאור מחלתה של העמיתה, מחלת הנשיקה אינה מאובחנת בדרך כלל אחרי שבוע בלבד. האבחנה היא בדרך כלל כאשר האדם מתקשה להבריא לאורך זמן ממה שנראה כשפעת. אם היא אכן חשה ברע מזה זמן, ההדבקה ממנה הייתה יכולה להתרחש כבר מזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד