מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי התקןאורטל21/08/2007
שלום , אני בת 27
רציתי לדעת איזה התקן מומלץ למניעת הריון עם הכי פחות תופעות לוואי והכי פחות סיכונים .ואם בכלל מותר לי .. אינני משתמשת באמצעי מניעה מחשש לקרישיות יתר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם21/08/2007איזה ברור לקרישיות יתר עשית?
במידה ואת ללא ילדים וסובלת מקרישיות יתר את יכולה להשתמש בגלולה שמכילה פרוגסטרון בלבד או בקונדום וקוטלי זרע.
במידה ויש ילדים ניתן להתקין התקן.לכל ההתקנים יש תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר
אורטל22/08/2007בתשובה לשאלתך , דוקטור: עשיתי בדיקת דם משום שזה מה שהרופאה שלי אמרה לי לעשות כדי לברר זאת .
האם יש דרך לברר קרישיות יתר בבדיקה אחרת שתהיה חד משמעית ?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם23/08/2007יש מספר בדיקות לברור קרישיות יתר ולא בדיקה אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר
אורטל24/08/2007סליחה על ההצקה
אבל , האם אחרי כמה בדיקות יש מצב לתשובה חד משמעית ?
האם יש בדיקה ספיציפית שהתשובה עליה היא חד משמעית לגבי הקרישיות ?
לא הציעו לי שום דבר מלבד בדיקת הדם , האם תוכל להעלות כמה אופציות אחרות ?
תודה ומצטערת על ההצקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)