בנות יקרות זקוקה לעזרתכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות יקרות זקוקה לעזרתכן
    בתאל
    07/06/2009

אני לאחר החזרת עובר לאחר טיפול הפריה רק בעוד שבוע וחצי בדיקת דם להריון אני מקבלת תמיכה אוביטרל ונרות העניין הוא ש יש לי כאבים בבטן תחתונה כאילו הכאבים הקלים האלה שלפני מחזור והייתי שמחה לקבל מכם עיצות או ניסיון דומה שהיה לכם לפני שגיליתן שאתם בהריון אנא שתפו אותי כי אני מאוד פוחדת מהתופעות שאני מרגישה שמא חלילה וחס.. ולאור כל הטיפולים המתישים האלה..תודה ובהצלחה לכולן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות יקרות זקוקה לעזרתכן

הוספת תגובה

• אנסה לעזור לך או קצת לעודד

ליזי
    08/06/2009

לא כול כך הבנתי את השאלה אבל כאבי מחזור יש לפעמים גם בתחילת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקרה שלי

רוני
    08/06/2009

כמובן שאי אפשר לדעת ויכול להיות שהכאבים קשורים להורמונים... אבל, במקרה שלי- לאחר הורמונים והזרעה, הרגשתי אותם כאבים - מעין מיחושים עדינים בבטן תחתונה ובגב תחתון - ו... בינתיים יש הריון. צעיר אבל שם. אגב, בהריון עם הבן שלי שהוא כבר בן שנתיים וחצי וההריון היה ספונטני לחלוטין - היו לי כאבים קלים כאלה די הרבה בהתחלה. וגם עכשיו, בשבוע 6 עוד יש כאבים קלים - זה מלחיץ אבל זה בסדר כנראה.
    אני נוטה לנוח כשזה קורה, אם זה נרגע ועובר, אני נרגעת קצת...
    שיהיה המון המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכן ..

בתאל
    08/06/2009

התגובות שלכן מאוד עוזרות ומחזקות. שיהיה לכן המשך הריון קל ומוצלח אמן !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו