מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות יקרות זקוקה לעזרתכןבתאל07/06/2009
אני לאחר החזרת עובר לאחר טיפול הפריה רק בעוד שבוע וחצי בדיקת דם להריון אני מקבלת תמיכה אוביטרל ונרות העניין הוא ש יש לי כאבים בבטן תחתונה כאילו הכאבים הקלים האלה שלפני מחזור והייתי שמחה לקבל מכם עיצות או ניסיון דומה שהיה לכם לפני שגיליתן שאתם בהריון אנא שתפו אותי כי אני מאוד פוחדת מהתופעות שאני מרגישה שמא חלילה וחס.. ולאור כל הטיפולים המתישים האלה..תודה ובהצלחה לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור לך או קצת לעודד
ליזי08/06/2009לא כול כך הבנתי את השאלה אבל כאבי מחזור יש לפעמים גם בתחילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקרה שלי
רוני08/06/2009כמובן שאי אפשר לדעת ויכול להיות שהכאבים קשורים להורמונים... אבל, במקרה שלי- לאחר הורמונים והזרעה, הרגשתי אותם כאבים - מעין מיחושים עדינים בבטן תחתונה ובגב תחתון - ו... בינתיים יש הריון. צעיר אבל שם. אגב, בהריון עם הבן שלי שהוא כבר בן שנתיים וחצי וההריון היה ספונטני לחלוטין - היו לי כאבים קלים כאלה די הרבה בהתחלה. וגם עכשיו, בשבוע 6 עוד יש כאבים קלים - זה מלחיץ אבל זה בסדר כנראה.
אני נוטה לנוח כשזה קורה, אם זה נרגע ועובר, אני נרגעת קצת...
שיהיה המון המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן ..
בתאל08/06/2009התגובות שלכן מאוד עוזרות ומחזקות. שיהיה לכן המשך הריון קל ומוצלח אמן !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)