מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה וכניסה להריוןעדי21/08/2007
שלום רב,
בתי בת 11 חודש ועדיין יונקת בהנאה...
אני רוצה להכנס שוב להריון ואינני בטוחה האם המשך ההנקה עלולה להפחית את סיכויי להכנס להריון בשל ההורמונים?
יש לציין כי קיבלתי את המחזור החודשי מזה כמה חודשים.
כמו כן, במידה ואצליח להכנס להריון, האם אוכל להמשיך ולהניק או שבמצב זה ההנקה עשויה ל"גזול" את ההורמונים החיוניים להתפתחות העובר?
תודה על תשובתכם
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדי
מיטל21/08/2007הי עדי,
אמנם אינני רופאה אך אני הייתי בדיוק במצבך. ביתי בת שנה ושלושה חודשים עדיין יונקת. הפסקתי לפני כשלושה חודשים ליטול גלולות (סרזט) וכעת אני בשבוע 6 להריון. האמת שזה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאישה לאישה. בכל מקרה תנסו... ושיהיה בהצלחה.
בקשר לשאלתך השנייה , אם תוכלי להניק כשתהיי בהריון אז גם אני שאלתי את אותה שאלה (ולא רופא אחד אלא שלושה) אם ההריון תקין, אין דימומים, אין שיליית פתח, והכל בסדר אז אין בעיה להניק כל ההריון ואף אם תרצי להניק שני ילדים. (אני מקווה שאני אוכל לעמוד בזה אבל זה התיכנון)
שיהיה המון בהצלחה מקווה שעזרתי עד שהרופא יענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיטל
עדי21/08/2007תודה מיטל!
זה בהחלט נשמע מעודד!
אם כי התשובות הלא מלאות שאני מקבלת מהמערכת הרפואית כאן (אני גרה בחו"ל) נשמעות כלא מעודדות המשך הנקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי21/08/2007והכי חשוב,
שיהיה לכם הריון קל ומהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר רמי אבירם22/08/2007המשך ההנקה אינו בהכרח מפחית סיכויים להכנס להריון.
לאחר כניסה להריון מומלץ להפסיק הנקה בהדרגה.
הנקה לא גוזלת הורמונים מהעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)