שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    יעלי
    11/06/2009

שלום רב. אני כרגע בשבוע 6 אחרי לא מעט טיפולי IVF (בעיה מכנית בחצוצרות) וההריון הגיע מסבב בלסטוציסטים מוקפאים. כבר בשבוע 5 הגיע דימום ראשון שארך כשעתיים ופסק (דם טרי ללא ריריות). לאחר מכן ביצעתי א"ס והרופא ראה שק הריון עם חלמון וקוטב עוברי ואמר שמתאים בגודל לגיל ההריון. צוואר הרחם היה ארוך ומתוח והרופא אמר שצריך להמשיך לעקוב אחרי דופק ושהוא ראה משהו שיכוללענות על הגדרה של המטומה משק הריון שלא התפתח... אתמול שוב היה לי דימום שנמשך כמעט כל היום דם טרי שהלך והפך עם השעות לחום (דם ישן פירורי כזה). היתה גם רגישות באיזור השחלות. נפסק לחלוטין.

האם הדימומים הם סימן רע? האם יש סיבה לדאגה? ממה יכולים לנבוע? יש דרך להפסיק אותם?

אם אתן הבנות גם קוראות את ההודעה האם יש מישהי שסבלה מזה ובכל זאת המשיך והתפתח לה הריון תקין? אני אשמח לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• דימום

ד''ר דורון רוזן
    11/06/2009

לצערי דימום בהחלט יכול להיות סימן לאי התפתחות ההריון. מציע שתפני בדחיפות לרופא שביצע את ההפריה, תגשי להבדק אצלו ותעלו אפשרויות לטיפולץ
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו