מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא לעתידלילך ברהום11/06/2009
מחזור האחרון היה ב10.5 אני כרגע באיחור של 5 ימים
עשיתי בדיקת שתן יצאה חיובית
בדיקת דם beta-gcg 1248
מה זה אומר?
על איזה שבוע זה מצביע והאן זה מעיד על התפתחות טובה
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ד``ר איילון לחמן11/06/2009ללילך שלום.
התשובה אומרת שאת כמובן בהריון בשבוע 4+.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מראה על הריון תקין?
לילך11/06/2009או שאחרי שעושים אולטרסאונד וגינלי אפשר לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקינות - רק אחרי US
tuly8211/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו אולטראסאונד
לילך11/06/2009ב21.6 זה לא מאוחר מדי?
כי הרי לא עושים בדיקת דם כל הזמן
או שאין לי ממה להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך חמודה
ליזי11/06/2009אולטאסונד זה US
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
tuly8212/06/2009בדיקות הדם שעושים בהמשך בדר"כ לא כוללות את הבטא (אלא מלא דברים אחרים)..
בעקרון, לא מבצעים מעקב אחר בטא כל עוד הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטח כבר שיגעתי אתכן אבל היום
לילך12/06/2009דיברתי עם האחות במוקד של הכללית על זה שאני בשבוע 4 ויש לי לחצים בבטן והא אמרה שזה לא אמור להיות ככה
אז הלכתי למיון נשים ובבדיקת אלטראסאונד שהוא עשה לי הוא אמר שהוא לא רואה שק הריון וזה הריון צעיר
אני חשבתי שבשבוע כזה כבר רואים משהו קצת קשה לי עם המושג הזה הריון צעיר
מה זה אומר שיש הריון
זה לא מוזר שעוד לא רואים כלום למרות שאני אפילו עוד לא הגעתי לאיחור של 7 ימים מהמחזור
איך להתייחס לזה
הוא אומר שאני כן בהריון ושיש רירית עבה וכשיש לחצים אז זה בסדר כי הרחם מתרחב
זה נחשב לטוב או בעייתי
איך להתייחס לזה?
תודה ושיהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג
me8212/06/2009הלחצים הם נורמאליים ובהחלט הגיוני שעוד לא רואים כלום בשבוע כזה... רק בעוד שבוע וחצי-שבועיים יראו משהו ודופק ייראו כנראה רק לקראת שבוע 7-8...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)