מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מאוד מאוד מגירוד ונפיחות בפותיסמין11/06/2009
שלום רב,
מחר אני מתחילה את השבוע ה- 17 להריוני,
מאז אתמול בבוקר יש לי גרד בפות, ומהיום בבוקר כל האיזור כולו התנפח מאוד.
שוחחתי עם הרופא נשים שלי והוא אמר לי למרוח אגיסטן, כי לדעתו זוהי פטרייה.
האם אפשר לדעת על סמך שיחה טלפונית שזוהי פיטריה? מאז השימוש באגיסטן- השתמשתי בו פעמיים המקום התנפח לי יותר.
אני לא יודעת מה עליי לעשות, האם להמשיך את הטיפול באגיסטן? האם לפנות לרופא?
או אולי זה לגיטימי הנפיחות וזה יירד?
ממתינה לתשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם האגיסטן גרם להרעה במצב אז
tuly8211/06/2009כדאי להפסיק להשתמש בו וללכת לרופא לבדיקה.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום להמתין לתגובת פורום
לונה11/06/2009פני מחר לרופא. צריך לראות את זה ולהחליט. אי אפשר לאבחן פטריה בטלפון או בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי האגיסטן לא עבד אבל
דקלה14/06/2009תבקשי מהרופא שלך נרות את פשוט מכניסה לנרתיק והכול יוצא החוצה ועובר אחרי יום יומיים גג לא ידוע לי רק אם ניתן לקחת אותם בהריון אבל סביר להניח שכן מה גם אם את משתמשת בשטיפה של סבון וגינלי תפסיקי לי הוסבר שזה אחת הסיבות שזה קרה זה גורם גם ליובש בנרתיק וגם לגירויים ההפרשות שיש בנרתיק בריאות וזה לא בהכרח אומר שמלוכלך שם עדיף לשטוף בעדינות עם מים וטיפה סבון נוזלי רגיל וזהו בהצלחה ובשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת להבדק. לנפיחות הסברים רבים
ד''ר דורון רוזן14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)