מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופאלבנת11/06/2009
ד"ר שלום
יש לי שתי שאלות. האם מותר לשתות נס קפה בהריון אני שבוע 12? והאם אני חייבת לאכול לחם מחיטה מלאה. אני לא אוהבת את סוג הלחם הזה. האם מותר לאכול לחם רגיל.
אודה לתשובתך
לבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל אוכל לעזור לך....
רחלי11/06/2009לגבי הנס קפה. מותר אבל בכמות מוגבלת... בערך שלוש כוסות ביום. לא יותר....
ולגבי הלחם מחיטה מלאה ממש לא חייבים, זה פשוט מקל על מצב של עצירות ששכיחה מאוד בהריון וברור שגם בריא באופן כללי אבל ממש לא חייבים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 ספלי קפה?
לונה11/06/20093 קפה ליום זה קצת מוגזם גם לאישה לא בהריון.
לא אמורה להיות בעיה לאכול לחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיו בריאות כולן
ליזי11/06/2009תשתי מה שאת רוצה ותאכלי איזה לחם שבא לך ששחור לבן טרי ואני מאחלת לך שתלדי בשלום ילד בריא ושלם ההפך הוא הנכון אם לאישה בהריון בא לאכול משהו ואומרים לה אסור לא זה לא בריא לה ולתינוק לאישה בהריון נותנים הכל..... מנסיון כמובן לא מדברים על דברים מסוכנים מאד כך שלחם וכל לחם כלשהו ושתיית 10 נס קפה לא פוגעת בעובר. נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים כן
ד''ר יזהר בן שלמה12/06/2009ותפנימי שאת בהריון, לא חולה. הכל מותר (חוץ, כמובן, מעישון ואלכהול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לבנת13/06/2009תודה רבה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)