תנועות עובר מרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר מרובות
    א
    12/06/2009

אני בשבוע 38 פלוס...במשך כל ההריון הרגשתי את תנועות העובר ממש טוב תודה לאל...
    אם כי לפעמים יותר מידי טוב..הכוונה לתנועתיות מלחיצה וארוכה כאילו הוא נלחם שם בפנים נגד משהו/מישהו שמציק לו...
    אתמול בלילה שוב הוא זז המון...במשך שעתיים...לחץ לי למעלה ,לחץ למטה,לחץ בצדדים..
    כל הבטן שלי מתעוותת לכל הכיוונים וממש רואים זאת בעיניים...(בעלי היה ממש בשוק)
    מכיוון שהוא כבר גדול וחזק אז התנועות יותר חזקות וכבר קשה לדחוף אותו חזרה פנימה מהבליטות שהוא עושה לי בבטן. מידי פעם זה פתאומי כאילו הוא מבצע תנועת נינג'ה וזה ממש מקפיץ אותי .
    רציתי לשאול האם זה תקין? האם זה יכול להעיד על משהו/מצוקה? האם צריך לעשות מעקב ניטור קפדני יותר? או בקיצור האם יש סיבה לדאגה?
    אדגיש שוב שזה לא משהו חריג...ובמשך כל ההריון זו הרגשה מוכרת, פשוט עכשיו שהוא גדל, זה חזק יותר ומלחיץ ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר מרובות

הוספת תגובה

• תנועות

ד``ר איילון לחמן
    12/06/2009

לא שלום.
    אין דבר כמו תנועות עובר מרובות מדי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחחח תנועות נינג'ה?

יעל
    14/06/2009

אוי, הצחקת אותי...
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו