חששות בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות בתחילת הריון
    ##
    14/06/2009

שלום,
    אני בהריון לאחר תקופה ארוכה של טיפולי IVF. לפני שבוע עשיתי בדיקת בטא ויצא 2196 ולא התבקשתי לעשות עוד בדיקות דם. בדיקת הדופק קבועה ליום ראשון הבא (21.6.09) ובינתיים אני לא מרגישה כלום. לפעמים, יש לי סימנים קטנים, אבל זה רק אם אני ממש מתאמצת לחפש אותם.
    ביום שישי האחרון (שבוע 3+5) עשיתי אולטרסאונד (שוב בגלל שהייתי בלחץ) ונצפה שק הריון ובתוכו קוטב עוברי, עדיין לא נצפה דופק.
    הבנתי שבשלב הזה עדיין לא אמורים לראות דופק.
    שאלותיי הן:
    1. האם העובדה שאין לי סימני הריון כמעט בכלל מעידה משהו על תקינות ההריון?
    2. האם העובדה שיש סימנים מעטים והם פתאום נעלמים מעידה על משהו? כמו למשל כל בוקר שקמת הרגשתי קצת רגישות בחזה לכמה דקות ואז זה עבר לכל היום ופתאום היום בבוקר כשקמתי גם את זה לא הרגשתי.
    3. האם לפי התיאור לעיל ההריון בינתיים מתקדם בסדר?
    מצטערת, אני פשוט עדיין לא מאמינה שזה קורה ומכאן נובע הלחץ.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות בתחילת הריון

הוספת תגובה

• כמו שתיארת - חששות בלבד

ד''ר יזהר בן שלמה
    14/06/2009

אצל כל אשה הסימנים שונים, והם גם שונים מיום ליום.
    לפי כל מה שפירטת, הכל אצלך בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

##
    14/06/2009

קראתי גם כאן ובעוד מקומות שמבטא 10,000 או 15,000 אפשר לראות דופק.
    אם ביום ראשון הבטא שלי היתה 2196 זה אומר שביום שישי (כשביצעתי את האולטרסאונד הראשון בשבוע 3+5 כאמור בהודעה הקודמת) הבטא כבר היתה אמורה לעבור את ה-10,000 לפחות - לא?
    האם אתה עדיין חושב שבינתיים הכל תקין?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקין לגמרי

ד''ר יזהר בן שלמה
    14/06/2009

חכי ותיווכחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

##
    15/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורפמן תודה

לונה
    15/06/2009

תודה לך על התשובה המפורטת והארוכה.
    את כל מה שכתבת אני כבר יודעת. זה ניסוח שונה אבל דומה לכל מה שהחברות הללו מנסות למכור לנו.

אני רוצה הוכחות. להגיד ש"בעתיד" זה בדיוק כמו חקר תרופה לצהבת C ולאיידס. החברותה ללו יודעות לומר שתאי גזע טובים ללוקמיה ואז נותנים רשימה של מחלות כגון סוכרת אבל לא מפרטים אפילו קצת במה מדובר. לאף אחד אין כסף לזרוק. אבל כשמדובר בחיים של המשפחה שלנו, אנשים מנסים להשקיע בזה. ולמרות זאת, 6000 ש"ח במקרה הטוב זה הרבה כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאגי,בהריון הקודם לא היו לי סימ

ק
    16/06/2009

סימנים בכלל בשבוע שלך.
    הסימנים התחילו בשבוע 7-8.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו