מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שני...חגית14/06/2009
שלום, יש לי ילד בן שנתיים ושלושה חודשים וכרגע אני בהריון שני, שבוע 22, מאחרי הלידה הראשונה קשה לי מאוד להתאפק לשירותים (בדגש על יציאות), הייתה לי לידה מאוד קשה 18 שעות, המון לחיצות ובסוף לידת ואקום. האם הדבר יכול להחמיר אחרי הלידה השנייה? מאוד מפריע לי ולא יודעת מה לעשות... האם כדאי לעשות קיסרי? מה המלצתכם ועם מי כדאי להתייעץ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר - נכנסתי להודיע לך שצדקת :-)
אני14/06/2009הבטא הוכפלה , לשמחתי הרבה מאד , ולצדקתך הגדולה מאד!!
נכון לבדיקות מהבוקר , הבטא עומדת על 149 ,
זאת לאחר שביום חמישי היא עמדה על 54 .
האם לטעמך יש טעם לבצע בדיקת הכפלה נוספת, אם כן מתי ,
כמו כן, אני בשבוע 4 + 3 יום , הבטא עומדת כאמור על 149 ,
אני בשבוע 4 + 3 יום , הבנתי שדופק ניתן לראות החל מבטא ממש גבוהה 15000
בערך לשבוע 6 +
שאלתי הנוספת היא , האם בפרק זמן , סה"כ קצר של שבועיים , הבטא, תספיק להכפיל את עצמה לכאלו סכומים ,
מודה לך על ההתייחסות והעזרה בהרגעת החששות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה חגית, אני לא יודעת איך ההודעה
אני14/06/2009שלי נכנסה לשרשור שלך :-( סורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה אבל האם אחרי
אורה14/06/2009תודה על התשובה המהירה אבל האם אחרי 11 יום מהביוץ אני רואה תוצאה כזו זה לא מוקדם עדיין ואני משלה את עצמי- עוד מעט אני בדרך להפריה רביעית (אני נשואה 5 שנים ללא ילדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ מורכב
ד''ר יזהר בן שלמה14/06/2009על פי סיפורך, נראה לי שיש מקום לשקול סיום בניתוח קיסרי מבחירה, כדי לחסוך טראומה נוספת לנקבייך. אשמח ליעץ לך באופן אישי ואפילו לנתח אותך, אם כך תבחרי.
הסלולרי שלי 052-6124781* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)