מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!מעין15/06/2009
שלום דוקטור :)
1.אני שבוע 34 ואני מרגישה שבאזור הירכיים הפנימיות נתפס לי השריר ממש הרבה פעמים מה שמאד מקשה עליי במשך היום בהליכה ואפילו בטיפול בבית.. זה מאד מכביד עליי..
רצוי לציין שאני בכלל לא עושה פעילות גופנית בהריון, מה שהייתי עושה 3 פעמים בשבוע לפני ההריון..
2.עוד לא עשיתי בדיקת העמסת סוכר שגרתית.. וכל זה בגלל שבבוקר אני מאד עסוקה ואני צריכה להיות בקופה בשעה שמונה אחרי ארוחת בוקר קלה מה שמאד נדיר אצלי בשע זו... ועוד לחכות שם שעה שלמה..
האם באמת אסור להם לתת לי את הבדיקה הזו הביתה ואז אני יגיע תוך שעה??
כי בקופ"ח הקודמת שהייתי בשני ההריונות הקודמים שתיתי את העמסת סוכר בבית ובאתי לאחר שעה רק להוציא דם.. זה הרבה יותר פשוט, במיוחד למי שעם הילדים כל היום בבית...
3.לא נטלתי שום תרופה ושום ויטמינים כל תקופת ההריון אני מרגישה מצוין ולא היה שום בעיה בבדיקות דם, מלבד זה שיש לי בחילות... זה אמור להזיק שלא לקחתתי?? חשוב לציין שזה ממש מגביר לי את החשק להקיא כשאני בולעת כדורים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול משהו אחד..
מעין15/06/2009בתקפוה האחרונה להריון בערך שבועיים.. אני מרגישה תנועות ממש ממש חזקות ולפעמים לא נעימות בבטן...
משהו לא מובן.. כאילו מתגלגל שם משהו.. זה שגרתי??
הבטן שלי יחסית קטנה ממה שאני רואה אצל אחרות.. ומאיך שנדהמים מהגודל שהיא קטנה
אולי בגלל זה התנועות יותר מורגשות לפעמים??
למרות שאני חושבת שהיא קטנה רק בגלל שאני גבוה ומבנה הגוף שלי רחב.. ופעם אמרה הרוםאה ששרירי הבטן שלי חזקים לכן היא קטנה .. לא יודעת אם זה קשור... בכל אופן אלו הנתונים :)
תודה וסליחה על כל כך הרבה שאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר יזהר בן שלמה15/06/20091. הכאב ברגליים הוא תולדת התרופפות הרצועות, שמחברות בין העצמות, בגין הורמוני ההריון. אין לזה פתרון
2. בדיקת הסוכר, במידה שעוברך אינו גדול מדי לפי אולטרהסאונד, היא כבר מאוחרת מדי. הדיון על גמישות האחיות בקופ"ח שלך הוא חסר סיכוי.
3. אין צורך בנטילת ויטמינים בהריון, וגם את הברזל נוטלים למעשה לטובת ההריון הבא, אם הוא מתוכנן לקרות פחות משלוש שנים מהנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
מעין15/06/2009ובקשר לשאלה שכתבתי לאחר מכן על התזוזות החזקות והחדות?
וזה בעיה אם לא עשיתי את הבדיקה? כי הבנתי שצריך לבוא איתה לחדר לידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)