מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות הריוןלינור16/06/2009
שלום,
ב 14.5.09 קיבלתי מחזור - ב3.6.09 אני בטוחה שהיה ביוץ ראיתי זאת לפי ההפרשה שהיתה כמו חלבון ביצה(סליחה על הציוריות) ב 14.6.09 קניתי את מקלון הזהב ואחרי 7 דקות הופיע פס מאוד חלש . ב 15.6.09 בדקתי בבוקר והיה פס חלש מאוד אחרי 15 דקות,היום בבוקר ניסיתי בדיקת הריון של yes or no שלא מראה שום פס(חוץ מפס הביקורת) מה בדיוק קרה? האם בדקתי מוקדם מדי?(אציין כי אני נשואה 5 שנים ללא ילדים בת 32 אחרי 3 הפריות כושלות בהן מספר הביציות היה מועט ומקסימום 6 ביציות לשאיבה עד היום שהיו בינוניות-המחזור בדרך כלל אינו סדיר אך אחרי ההפריה של 11.2.09 במשך 3 חודשים עד היום המחזור הגיע כל 25 יום לערך) אני ובעלי עשינו הפסקה ומתכננים לחזור להפריה רביעית כבר השבוע רק שאיני בטוחה אם אני בהריון וזה מדאיג אותי-יש לי בדיקת דם ב 18.6.09 אך איני בטוחה אם זה מוקדם.
האם אני לקראת מחזור ? ואם כן מה פשר שתי התוצאות הראשונות של בדיקת ההריון?
תודה לינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שהיה "הריון ביוכימי"
ד''ר יזהר בן שלמה16/06/2009שזה מצב של התחלת השתרשות, שלא המשיכה. כדאי שתיקחי בדיקת דם.
החדשות הטובות הן, שבינך לבין בעלך אפשרי הריון, גם אם יקח זמן עד שיבוא במלואו, בוא יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)