בדיקות הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות הריון
    לינור
    16/06/2009

שלום,

ב 14.5.09 קיבלתי מחזור - ב3.6.09 אני בטוחה שהיה ביוץ ראיתי זאת לפי ההפרשה שהיתה כמו חלבון ביצה(סליחה על הציוריות) ב 14.6.09 קניתי את מקלון הזהב ואחרי 7 דקות הופיע פס מאוד חלש . ב 15.6.09 בדקתי בבוקר והיה פס חלש מאוד אחרי 15 דקות,היום בבוקר ניסיתי בדיקת הריון של yes or no שלא מראה שום פס(חוץ מפס הביקורת) מה בדיוק קרה? האם בדקתי מוקדם מדי?(אציין כי אני נשואה 5 שנים ללא ילדים בת 32 אחרי 3 הפריות כושלות בהן מספר הביציות היה מועט ומקסימום 6 ביציות לשאיבה עד היום שהיו בינוניות-המחזור בדרך כלל אינו סדיר אך אחרי ההפריה של 11.2.09 במשך 3 חודשים עד היום המחזור הגיע כל 25 יום לערך) אני ובעלי עשינו הפסקה ומתכננים לחזור להפריה רביעית כבר השבוע רק שאיני בטוחה אם אני בהריון וזה מדאיג אותי-יש לי בדיקת דם ב 18.6.09 אך איני בטוחה אם זה מוקדם.

האם אני לקראת מחזור ? ואם כן מה פשר שתי התוצאות הראשונות של בדיקת ההריון?

תודה לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות הריון

הוספת תגובה

• יתכן שהיה "הריון ביוכימי"

ד''ר יזהר בן שלמה
    16/06/2009

שזה מצב של התחלת השתרשות, שלא המשיכה. כדאי שתיקחי בדיקת דם.
    החדשות הטובות הן, שבינך לבין בעלך אפשרי הריון, גם אם יקח זמן עד שיבוא במלואו, בוא יבוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו