מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב הריוןיעל16/06/2009
אני כעת בשבוע ה-13 להריוני הראשון, עד עתה בגלל כל מיני סיבוכים טופלתי ע"י רופאי נשים אחרים (כירורג ופוריות). כעת לצורך מעקב ההריון יש לי רופא חדש שראה אותי פעמיים. באף אחת מהפעמים הוא לא בדק אותי פיזית- הפגישה נמשכה כ-5 דקות על כל שאלה ששאלתי נענתי ב-"אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד" וכו' ( עם המון חיוכים וקריאות אחותי).
כל העניין הזה לא ככ נראה לי. בדיוק לפני שנה עברתי ניתוח להוצאת מיומות אני יודעת שנשארו עוד 3, אותו זה לא מדאיג כלל והוא לא רואה שום צורך לבדוק אותי ("חכי לבדיקת סקירת מערכות").
האם הוא עצלן? או שגם אצלכן הרופא לא בודק אתכן ופשוט עסוק במילוי פרטים במחשב?
האם זאת התנהלות תקינה במעקב הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
א16/06/2009ממליצה לך לחפש רופא אחר שכן תסמכי עליו ולא תצאי כל פעם מהססת מהביקורים אצלו.
זה משפיע על כל מהלך ההריון ..
אני עברתי הריון אחד עם רופא אדיש ובסוף זה נגמר ברע ועד עכשיו יש לי צמרמורות רק מלשמוע את שמו. תחסכי את זה מעצמך...
ותמנעי בעיות בהריון בגלל אדישותו..
בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
יעל16/06/2009היי,
האם יש לכן המלצות לרופאי נשים בירושלים, קופח כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את כל כך לא מרוצה
ד''ר יזהר בן שלמה16/06/2009ותחושתך שאין לך השפעה על הרופא שלך, החליפי אותו. אם גם השני יהיה כך, סימן שגם הראשון נהג כשורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)